Tom Bank Mobil Uygulama Erişim Sorunu Çözülmüyor

Tom Bank Mobil Uygulama Erişim Sorunu Çözülmüyor
09 Aralık 2024 15:18

Tom Bank mobil bankacılık uygulamasını 4 aydır kullanamıyorum. Giriş yapmaya çalıştığımda “Mobil bankacılık uygulaması kullanımına kapalıdır” uyarısı alıyorum. Çağrı merkezini defalarca aramama rağmen sorunum çözülmedi ve net bir açıklama yapılmadı. Bankacılık işlemlerimi aksatan bu durumun acilen çözülmesini talep ediyorum. Aksi halde yasal haklarımı kullanacağım.

09 Aralık 2024 14:56

Ya da aktif hesaplarımı tamamen kapatılmasını talep ediyorum

13 Aralık 2024 12:43 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba, Hadi uygulaması hakkında soru ve taleplerine yanıt verebilmemiz için Müşteri Hattı’mızı arayabilirsin. T.O.M. Bank Müşteri Şikayet Yönetimi Birimi

14 Aralık 2024 15:15

Arkadaşlar aklı olan sakın ama sakın bulaşmasın ilk kartı vermek için peşinden dolanıyorlar şimdi de aradıklarında operatör değişikliği yaptığınız için uygulama hata veriyor diyorlar bir sürü alakasız belge vesaire talep ediyorlar

Atilla sonuçtan hiç memnun değil

Mobil Erişim Yok, Mağduriyetim Sürüyor

21 Ağustos 2025 12:54

Tom Bank Mobil Uygulamasına Giriş Sorunu Ve Müşteri Hizmetlerinden Yanıt Alamama

07 Eylül 2025 22:15
tom-bank-mobil-uygulamasina-giris-sorunu-ve-musteri-hizmetlerinden-yanit-alamama-2.jpg
tom-bank-mobil-uygulamasina-giris-sorunu-ve-musteri-hizmetlerinden-yanit-alamama-1.jpg

Tom Bank Uygulamasına Giriş Yapamıyorum, Hesabıma Erişim Sağlanamıyor

24 Ağustos 2025 11:24