Hafize sonuçtan hiç memnun değil

Kupon Ve Üyelik Çeki Sorunu: H&M Mağazasında Deneyimim

Hafize
03 Nisan 2024 22:06

Sayın H&M Müşteri Hizmetleri,

Ben hafize çetin Ş**** olarak size son alışveriş deneyimimle ilgili bir şikayette bulunmak istiyorum. 31.03.2024 tarihinde, geri dönüşüm için üç torba eşyamı mağazanıza getirdim ve bu eylemim karşılığında üç adet %15 indirim kuponu kazandım. Bu kuponları 31.03.2024 tarihindeki alışverişimde kullanarak mağazanızdan ürün satın aldım.

Ancak, 03.04 tarihinde, aldığım ürünlerden üç tanesini başka bir ürünle değiştirmek amacıyla mağazanıza gittim. Değişim işlemi sırasında, daha önce kullandığım indirim kuponlarının tekrar verilemeyeceğini ve iptal edildiğini bildirdiler. Bu durum beni oldukça şaşırttı ve hayal kırıklığına uğrattı.

Ayrıca, 31.03.2024 tarihindeki alışverişimde 100 TL değerindeki Plus Member üyelik çekimizi kullandım. Ancak kasada, bu çekin bir üründen düşülmesi gerektiğini belirtmeme rağmen, kasadaki görevli bu çeki tüm ürünlere dağıtmıştır. Dahası, 03.04.2024 tarihinde iade ettiğim ürünlerde bu çeki bana geri vermediler.

Şu an itibariyle, indirim kuponlarım ve Plus Member üyelik çekim bende değil ancak mağazanızda bulunmaktadır. Geri dönüşümler ve üyelik çeki karşılığında elde ettiğim bu avantajların bana geri verilmesini talep ediyorum.

Bu durumun bir an önce çözülmesini ve mağazanızın politikalarının bu tür durumları kapsayacak şekilde düzeltilmesini rica ediyorum. Konuyla ilgili en kısa sürede geri dönüş yapmanızı bekliyorum.

Saygılarımla,

Aylin
25 Temmuz 2024 10:15

Murat
04 Aralık 2024 18:56
H&M Kampanya Kaosu: İptal Edilen Siparişler Ve Mağduriyet
H&M Kampanya Kaosu: İptal Edilen Siparişler Ve Mağduriyet
Taşkın sonuçtan hiç memnun değil

Taşkın
05 Ekim 2023 11:35