H&M Sipariş Oluşturulmadı Ancak Banka Hesabımdan Para Kesildi

Melda
15 Mayıs 2023 12:35

H&M mağazasının mobil uygulamasından 07/05/2023 tarihinde alışveriş yaptım, bir hata oldu ve siparişim sisteme düşmedi. Ürünleri ikinci kere satın aldığımda sipariş gerçekleşti ve ürünler elime ulaştı. Ancak ilk işlemde sipariş oluşturulmamasına rağmen banka kartımdan tabii ki para kesildi. Bankamla görüştüm ve bir iade halen gerçekleşmiş değil. 7 mayıstan beri aklıma geldikçe arıyorum ve telefonda kimi zaman 5 dakika kimi zaman 30dk bekledim. Mağazaya gittim buradan bir şey yapamıyoruz arayın veya mail atın dendi. Mail attım cevap yine aynı çok yoğunuz dönüş sağlayamıyoruz. Kesilen paranın karşılığında beklenen hizmetin alınamadığının ve para iadesi yapmamanın suç olduğunu bilmiyorlar sanırım. HM'e hiçbir kanaldan ulaşılamıyorum ve 850 TL miktarındaki paramın iadesini istiyorum. 07/05/2023 tarihi için yapılan başka şikayetler gördüm sorunları çözülmüş, eğer benim ki çözülmez ise suç duyurusunda bulunacağım.

Demet sonuçtan hiç memnun değil

Demet
08 Ocak 2024 23:26
Taşkın sonuçtan hiç memnun değil

Taşkın

H&M Para İademi Yapmadı
Sinem sonuçtan çok memnun

Sinem
25 Eylül 2024 13:54
"Para iadem yatırıldı, teşekkürler. Ama uygulamanız o kadar kalitesiz ki, aynı şey başıma gelecek diye ürünlerinizi beğenmeme rağmen bir daha alışveriş yapmayacağım sizden."
H&M Kartımdan Karşılığı Olmayan Parayı Çekti, Sipariş Oluşturulmadı.
H&M Kartımdan Karşılığı Olmayan Parayı Çekti, Sipariş Oluşturulmadı.

Sena
29 Mart 2024 16:49