Rümeysa sonuçtan hiç memnun değil

Rümeysa
18 Aralık 2024 17:10

15.12.2024 tarihinde H&M online sitesinden 3 taksitli olacak şekilde VakıfBank World kartım ile ödeme yaparak bir ürün satın aldım. Ancak banka hesabımı kontrol ettiğimde ödemenin peşin olarak alındığını gördüm. Sipariş verirken 3 taksit seçeneği görünüyor ve buna güvenerek alışveriş yaptım. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçtiğimde"Taksit işlemleriniz doğrudan bankanızla sizin aranızdadır. Bizim kontrol edebilmemiz ya da işlem sağlayabilmemiz mümkün değildir. Yapı Kredi Bankası bir süredir müşterilerimize taksit desteği sağlamıyor. Siz hangi bankayla işlem sağlamıştınız? "Şeklinde yanıt aldım. Sonuç olarak hiçbir şekilde yardımcı olunmadı o halde 3 taksit imkanını kaldırın hiçbir mağazada böyle bir sorun yaşamadım. Bence bizim değil sizin bankanız ile ilgili bir sıkıntı var gibi görünüyor. Diğer şikayetlere bakılırsa.

Cansu
Cansu

Aynı sorunu birkaç ay önce bende yaşadım. 3 taksit seçerek işlem yaptım tek çekim oldu iptal ettirdim. 3 taksit seçeneğini koyuyorlar ama boşa.

Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

H&M Uygulamasında Taksitli Alışveriş Seçeneği Tek Çekim Olarak Gerçekleşti, Mağduriyetimin Giderilmesini Talep Ediyorum

Ezgi
11 Eylül 2025 22:15
Taşkın sonuçtan hiç memnun değil

Taşkın
05 Ekim 2023 11:35