TV Marka Grundig Ekran Piksel Çizikler

Atakan
22 Ağustos 2023 18:52

Grundig marka aldığım televizyon daha 1 seni olmadan ekranda çizikler oluştu servis kaydı oluşturdum onarıma gitti ve 20 gün onarımda bekletildi tekrardan onarım yapıldı diye getirilen televizyon yapılmamış hala ekran da piksel çizikler mevcut tekrar oluşturduğum servis kaydı televizyon onarıma götüreceklerini söylediler. Bende istemedim ve değişim talep ettim 2 ay oldu. Kimse aramadı 3-4 kere müşteri hizmetleri aramam rağmen Herhangi bir dönüş yapılmadı. Büyük bir firma böyle ilgisizlik görmedim yazık

23 Ağustos 2023 14:21 (Şikayetten 19 saat sonra)

Hasan sonuçtan çok memnun

Hasan
08 Nisan 2024 14:16
"Şikayet var sitesine yazdığım şikayetten sonra Arçelik yetkilisi hanımefendi her gün arayıp süreci takip etti ve bana bilgi verildi ürünüm değişim yapılmış tekrar teşekkür ediyorum Arçelik müşteri hizmetlerine her gün aranıp bilgi verildi"
Melike sonuçtan çok memnun

Melike
07 Eylül 2024 11:31
"Müşteri memnuniyeti için yardımcı oldular teşekkür ederim"
Emre sonuçtan hiç memnun değil

13 Eylül 2023 16:23

Atakan