Esra sonuçtan memnun

Kurutma Makinesi Aparatı İçin Ek Ücret Talebi

15 Ekim 2024 13:39
Esra'nın Teşekkür Mesajı
“Müşteri temsilcisi Gülçin hanıma teşekkürler. 3 yıllık garanti süresi içerisinde yeniden kurulumda yalnızca kurulumun ücretli olduğunu, çamaşır makinesi üzerine kurulumda aparat için bir ücret ödenmediğini belirtti.”

Grundig marka çamaşır kurutma makinesi aldım. Montaj öncesi zemine mi yoksa çamaşır makinesi üzerine mi kurulum yapılacağı soruldu. Zemine olduğunu belirttim. Kurutma makinesi aparatı ürünün kutusunda bulunmuyormuş, servis elemanı çamaşır makinesi üzerine kurulacak olursa kendisi getiriyormuş. Şu an kiradayım. Çamaşır makinesi üzerinde kurutma makinesi için uygun boşluk yok. Mecburen kurutma makinesini ayrı bir odaya kurdurdum. Birkaç aya taşınacağım, o zaman ürünü çamaşır makinesi üzerine almak istiyorum ancak ekstra ücret ödemem gerekecek aparat için. Madem kurulumda ücretsiz aparat hakkım var ben bunun bana teslim edilmesini istiyorum.

15 Ekim 2024 14:49 (Şikayetten 1 saat sonra)

Esra
Esra
16 Ekim 2024 03:23

Enes sonuçtan hiç memnun değil

05 Şubat 2024 15:52
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Ücretsiz Aparat Yanıltmacası Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

27 Mayıs 2024 10:59
Figen sonuçtan memnun

Figen
16 Aralık 2024 15:10
"Aparat ile ilgili görüşümde hala ısrarcıyım ama şikayetim var.com yazdıktan sonraki ilgileri ve sonunda ürünün kurulumu gerçekleştirilmiştir kendilerine teşekkür ederim"

Grundig Kategorileri