Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

Grundig TV Kullanım Sorunları Ve Servis Yetersizliği

Rıdvan
13 Temmuz 2024 17:45

1 sene önce Hepsiburada'dan Grundig 32 ghh 6000B 32" 80 ekran uydu alıcılı HD Android Smart LED TV ürününü aldım. Ben bu televizyonu Balıkesir-Burhaniye'de kullanıyorum. 2023 yılında yazlıkta kullandığım televizyonu çoğunlukla TV. İzlemek için kullanmıştım. Kışın 6-7 ay kullanmadım, 2024 yılında Mayıs sonunda yazlıkta internet üzerinden kullanmaya başladıktan sonra televizyon yavaşlamaya hatta donmaya başladı, bununla ilgili servis istedim, garanti devam ediyor, servis geldi. Çözüm için yapılması gerekenleri anlattı, ancak ailenin diğer fertleri kumandayı getirip kitlendi diyorlar, servisin anlattıkları Grundig dokümanlarında yazılmamış, bu cihazı kullanamadığım için geri vermek istiyorum ancak altı kuralı geçince olmuyor. Bilgilerinizi rica ederim. Cihazda dizayn hatası olduğunu düşünüyorum.

29 Temmuz 2024 15:52

1 sene önce Hepsiburada'dan Grundig 32 ghh 6000B 32" 80 HD Android Smart LED TV ürününü aldım. Ben bu televizyonu Balıkesir-Burhaniye'de kullanıyorum. 2024 yılında Mayıs sonunda yazlıkta kullanmaya başladıktan sonra televizyon yavaşlamaya hatta donmaya başladı, bununla ilgili servis istedim, garanti devam ediyor, servis geldi, bu Android televizyonlar hafıza dolduğu için kitleniyor- Android telefonlar gibi- sıfırlayıp açın dedi. Geçici Çözüm için yapılması gerekenleri anlattı, ancak ailenin diğer fertleri kumandayı getirip kitlendi diyorlar, servisin anlattıkları Grundig dokümanlarında yazılmamış, fabrika olarak kullanma ve hafıza ekleme kurallarını yazan bir döküman gönderir misiniz, ücretini ödeyip yaptırırım. Cihazda dizayn hatası olduğunu düşünüyorum. Not: Grundig çeşitli kişiler aradı çözüm araştıracaklarını söylediler- en son arayan servis çalışıyor yazmış hiçbir şey yapamayız dedi- mesajımın üst yetkililere iletilmesi.

15 Temmuz 2024 10:48 (Şikayetten 1 gün sonra)

Rıdvan
15 Temmuz 2024 12:13

Sayın Yetkili Öncelikle derdimi dinlediğiniz ve mesajıma yanıt verdiğiniz için teşekkür eder sağlıklı ve mutlu günler dilerim. Ancak televizyonumda olan kronik kilitlenme sorunu ve yavaşlama sorunu internet bağlantılarından sonra devam etmektedir. Grundig ailesi olarak dizayn hatalı olan ve üretilerek satılmış kullandığım televizyon taahhüt ettiğiniz hizmetleri bana sağlamamaktadır. Görüştüğüm kişiler bir şey yapamıyoruz- prosedürler böyle diyorlar şu anda kullandığım televizyonu (32" Grundig Android televizyonu) istediğiniz yetkiliye (kuruluşun en üst kademesi dahil-üretim -kalite ) gönderebilirim. Hediye edeceğim tatilde olduğum için Tüketici Mahkemesi gibi yöntemlerle uğraşmak- kuruluşunuzu iflas ettirmek istemiyorum. Bilgilerinize rica ederim.

Goksen sonuçtan hiç memnun değil

Grundig Televizyon Geldiğinde Bugüne Donuyor

Goksen
12 Ağustos 2023 09:54
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Sinan
28 Haziran 2024 11:10
Grundig Türkiye Ürün Teslim Sorunu
Grundig Türkiye Ürün Teslim Sorunu
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
18 Aralık 2023 18:24
Cenk sonuçtan çok memnun

14 Kasım 2024 12:00
"Şikayet oluşturduktan sonra beni 3 kişi aradı. Tüm süreçle ilgili tamamıyla bilgilendirildim. En kısa sürede de işlemim tamamlandı. Teşekkürler..."

18 Mart 16:58
Grundig Kategorileri