Serap sonuçtan hiç memnun değil

Grundig TV Ayağı İçin Vida Eksikliği Mağduriyeti!

Grundig TV Ayağı İçin Vida Eksikliği Mağduriyeti!
Serap
09 Ekim 2024 15:43

Grundig 55 gdu 7905 b TV ayağı temin ettik. Yalova Merkez bayinizden talep açıldı, merkezden ürünler geldi. Kutunun içerisinde vidalar yok. Affedersiniz de biz bunları nasıl takacağız? Gezmediğimiz nalbur kalmadı. Bu ayağı yollarken vidayı nasıl göndermezsiniz, anlamıyorum. 2 haftadır elimde ayaklarla kaldık öyle.

09 Ekim 2024 17:47 (Şikayetten 2 saat sonra)

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
03 Eylül 2023 01:24

Grundig TV'nin Eksik Kumandası Ve Yanlış Kurulum Sorunu

17 Mayıs 2025 20:58
Grundig TV'nin Eksik Kumandası Ve Yanlış Kurulum Sorunu

Televizyonun Yanlış Parçası Nedeniyle Kurulum Yapılamadı, Garanti Kapsamında Ücret Alındı Ve Müşteri Hizmetlerinden Dönüş Alınamadı

Serkan
19 Eylül 2025 15:08
Arda sonuçtan çok memnun

Kusurlu Televizyon Ve Çözülmeyen Değişim Süreci: Müşteri Hizmetlerinde Hayal Kırıklığı

21 Nisan 2025 18:27
"Şikayetvar kaydı sonrası direkt müşteri temsilcisi tarafından aranıp süreçle ilgili özür dilenip hızlandırılacağına dair söz verilmişti. O güne kadar 2 haftadır hiçbir gelişme olmayan değişim süreci, son 3 iş günü içerisinde bayağı ilerledi. Şu an fabrikadan yeni TV teknik servise yola çıktı diye biliyorum. En kısa zaman içinde yenisinin kurulumu ve eskisinin götürülmesini bekliyorum. Süreci hızlandıran ve destek olan müşteri temsilcisine tekrar teşekkürler."

Grundig Kategorileri