Murat sonuçtan hiç memnun değil

Grundig Smart TV Alırken Yaşadığım Sorun

Murat
03 Ağustos 2023 14:02

Bir Grundig Smart TV alma hatası yaptık. 29 Temmuz 2023 günü servis gelip duvara montajını ve sözde kurulumunu yaptı. Televizyonda görüntü yok, ses vardı. Panel arızası olduğunu söylediler. O günden beri Arçelik çağrı merkezini en az 10 defa aradım. Uzun, acılı ve hiçbir yere varmayan konuşmalarımız, benim her defasında onlara derdimi baştan anlatmak zorunda kalmam ve onların da bana 'gerekli notu aldık, gerekli bilgilendirmeyi yapacağız' demeleriyle sınırlı kaldı. Servisin, panelin arızalı olduğuna yönelik tespitini bile bir SMS, bir rapor, bir belge olarak alamıyorum. Beni ne arayan ne soran var. Arçelik bana bozuk Grundig sattı, sonrasında da kaderimle baş başa bıraktı. Hayatımda böyle bir umursamazlık, böyle bir gamsızlık görmedim. Aldığım yere geri veremiyorum, almıyorlar çünkü servisin raporuna ve gelip servisin kendi paketlemesine ihtiyaç var. Tam bir mağduriyet yaşattılar bana. Ömrümden bir haftayı sinir harbiyle geçirmeme neden oldular. Hala hiçbir hareket yok. Hayatımın kalan kısmında Arçelik'i asla evime sokmayacağım.

04 Ağustos 2023 12:21 (Şikayetten 22 saat sonra)

Hasan

İrfan sonucu yetersiz buldu

İrfan
05 Nisan 2024 19:52
Grundig Müşteri Memnuniyeti Sıfır
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
20 Aralık 2024 13:33
Kırık Televizyon İçin Çözüm Bekliyorum
Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Meltem
27 Ekim 2023 15:59