İrfan sonucu yetersiz buldu

İrfan
05 Nisan 2024 19:52

Grundig marka televizyon aldım, 150 ekran. Bir ay sonra Arçelik çağrı merkezi aradı ve televizyon sehpası değişim kampanyası olduğunu söylediler. Ben de 'evet, değişsin' dedim ve kabul ettim. İlgi ve alaka çok güzeldi ancak çağrı merkezi beni ilgisiz bir servise yönlendirdi. Randevu için saat 14:00 ile 15:00 arasında müsait olduğumu belirttim. Servis mesaj attı ancak gelmedi. Kimse aramadı ve saat 17:00 civarında ben aradım. Sehpa yokmuş. 'neden aramadınız? ' diye sorduğumda unuttuklarını söylediler ve tekrar randevu verdiler. Aynı saatlerde bu sefer servisten gelen kişi saat 12:00'de aradı ve geldiğini söyledi. Biz evde olmadığımız için 'saat 14:00'de geleceğim' dedim. Ancak o, 'hayır, ben geldim' diyerek tartışmaya başladı. Ters konuşunca ben de ters konuştum. Beykoz servisini aradım ve 'size dönüş yapacağız' dediler.
Bilgi alıp dönmediler. Bugün, 05.04.2024 tarihinde tekrar aradım. Telefonu açan bayana durumu farklı bir şekilde anlattım. Randevu saatini bizim belirlemediğimizi söyledi ve kısa mesaj attıklarını belirtti. Çağrı merkezi ile servis arasında iletişim kopukluğu olduğu açık. Arçelik servisinin bu tutumu yüzünden, markayı 15 yıldır evime sokmuyordum ve yanlışlıkla aldığım için pişmanım. Evindeki eşyaları Arçelik yerine s**** ile değiştirip 15 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum. Müşteri memnuniyeti sıfır.

06 Nisan 2024 11:23 (Şikayetten 15 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Grundig ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Grundig Müşteri İletişim Merkezi

Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
12 Kasım 2024 17:14

Metin
09 Kasım 2023 14:19
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Grundig TV Kurulumunda Uzun Bekleme Süresi Ve Esnek Olmayan Servis Planlaması

Abdullah
24 Temmuz 2025 09:06
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba
21 Eylül 2023 19:38