Hasan
23 Eylül 2023 12:54

Selamlar,
12.08.2023 tarihinde Grundig ggu 8960BE marka modelli, AB9T00230001570501 seri numaralı televizyonu satın aldım. 16.08.2023 Çarşamba günü servisin getirip kurulum yapacağı söylendi ancak belirtilen tarihte ürün gelmedi. Ürün 18.08.2023 Cuma günü saat 17:00 civarı tarafıma ulaştı ve kurulumu yapıldı. Ürün kurulduktan sonra kullanmaya başladım. Ürünün görüntü kalitesinin mağazada gösterildiği gibi olmadığını fark ettim. Ertesi gün 19.08.2023 (Cumartesi) satın aldığım mağazaya gittim, yetkili birisi ile görüştüm ve durumu izah ettim. Yetkili bana servisi çağırıp servis raporu almam gerektiğini belirtti. Bu süre içinde cihazın sağ üst köşesinde bir açıklık olduğunu, ışık sızması ve panelin ileri geri hareket ettiğini fark ettim. Servise 09.09.2023 17:00-19:00 saatleri arasına kayıt oluşturdum, 02126265001 numarasından 15:08 de arandım. Benden cihaz arızası hakkında bilgi alındı ve ekip yönlendireceklerini ilettiler. Buna ek olarak 15:11 de ilgili servisten bir mesaj üzerinden tarafıma link geldi. Linke tıklayıp ilgili sayfayı ziyaret ettim. Ürün teslim alma belgesi yazan bir belgeye yönlendirdi. Belge 15:11 de mesaj olarak geldi ama içeriğinde 16:59 da cihazın servis tarafından benden alındığı bilgisi vardı ancak ne servis geldi ne cihaz tarafımdan alındı. Daha sonra 11.09.2023 tarihi 10:00-12:00 için randevu oluşturdum ancak daha önceki gibi oldu ve servis gelmedi. Daha sonra Arçelik Genel Müdürlüğü ile iletişime geçtim. Onlarda servis için kayıt oluşturdu ve sonunda servis geldi ve rapor tuttu. Cihaz değişim onaylandı ancak hem gelen servis personeline hem de genel müdürlükten görüştüğüm personele değişim değil iade talep ettiğimi belirtmiştim. Daha sonra 15.09.2023 tarihinde Arçelik ürün değişim yöneticiliğinden birkaç personelle görüştüm. Değişim değil iade için yardımcı olmalarını rica ettim, onlarda ücret iadesi için birkaç belge istedi. Hepsini ilettim. Süreci başlattıklarını belirttiler ancak şu ana kadar herhangi bir sonuç alınamadı ve bilgi de verilmedi. Oluşturduğum kaydın ekran görüntüsü ve gelen ürün teslim belgesini de ekte bulabilirsiniz. Bunlara ek olarak TV hakkında ilgili video ve fotoğrafları da ekte bulabilirsiniz. Konu ile ilgili muhatap bulamıyorum. Ürün satılırken arkasında duran ama satıldıktan sonra sürekli savsaklayan servisler, Arçelik adına hayal kırıklığı oluşturuyor. Sizlerden ricam konunun çözülmesi için yardımcı olmanız.
Teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.

grundig-ggu8960be-cihaz-arizasi-hk-7.pdf
grundig-ggu8960be-cihaz-arizasi-hk-6.pdf
23 Eylül 2023 13:53 (Şikayetten 58 dakika sonra)

Turgay
Turgay

Bende 26 gün önce 75 inç Grundig aldım Media Markt ten. Panel alt kısmı çerçeveyle bağlantısız, sallanıyor ve ışık sızması var. Servis arıza kabul etmiyor o yüzden değişim yapılmadı. Servis TV nin görüntüsünü çekip firmanın mühendisine soruyor, onlar yok diyor servis raporda düzenlemiyor. Bende Tüketici Hakem Heyeti'ne verdim dosyamı. Grundig bütünüyle pişmanlık. Yaşadığımız sorunları yazalım ki başka Grundig/Beko/Arçelik alacaklar uyanık olsun. Servisleri de bu firmaları baltalıyorlar o da ayrı. Dürüst iş yapanları tenzih

Gülsüm sonucu yetersiz buldu

Grundig Roma 55 Ggu Televizyonun Sorunları Bitmiyor

Gülsüm
02 Haziran 2023 17:48
Erdoğan sonuçtan hiç memnun değil

Erdoğan
03 Ekim 2025 14:06
Garantisi Yeni Bitmiş Televizyonda Panel Arızası Ve Yüksek Onarım Ücreti Şoku
garantisi-yeni-bitmis-televizyonda-panel-arizasi-ve-yuksek-onarim-ucreti-soku-2.jpg
Okan sonuçtan çok memnun

06 Şubat 2024 20:35