Güler sonuçtan hiç memnun değil

Grundig Filtre Kahve Makinesi Hüsranı

Grundig Filtre Kahve Makinesi Hüsranı
27 Nisan 2024 17:32

Merhaba, Grundig marka filtre kahve makinesi satın aldım. Ürünün cam demliği kırıldı ve servisten yenisini talep ettim. Ücret karşılığı cam demlik için servis, üretimde olmadığını ve parça ücretine aynı yeni ürün gönderileceğini söyledi. Kayıt açıldı ve link gelecek, ödemeyi yaptığınız takdirde işlem başlatılıp tarafınıza yeni ürün gönderilecek denildi. Yedi bin TL'lik makinenin yerine bin sekiz yüz TL'lik makine göndermişler. Arçelik, Beko ve Grundig yetkililerine kabul etmediğimi söyledim ancak 'Linki tıkladınız, ödemeyi yaptınız.' şeklinde bir açıklamayla baş başa kaldım. Linkte kod varmış ancak daha öncesinde müşteri hizmetleri ile görüşmemde asla bilgilendirme yapılmadı. Ürününüz yerine talep etmediğiniz bir ürünü rastgele gönderecekleri, inox makinenin yerine kırmızı, tercih edilmeyen bir ürün gönderdiler. Yani filtre kahve makinenizin demliği kırılınca çöpe atmanız gerekecek. Ben Arçelik, Beko, Grundig'i güvenilir marka diye tercih ediyordum; artık asla almam, bilginiz olsun.

28 Nisan 2024 12:51 (Şikayetten 19 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Grundig ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Grundig Müşteri İletişim Merkezi

28 Nisan 2024 13:05

Hiçbir şekilde sorun çözmüyor sunuz müşteri hizmetleri yetkilileride aynı şekilde sadece mağdur ediyorsunuz servis tarafından bir link gelecek oradan ödeme yaptığınız takdirde ürününüzün yenisi gönderi sağlanacak dendi fakat o linkte bir de ürün kodu varmış asla bilgilendirilmedim bilseydim ürüne bakar ve danışırdım ödeme yapmadan önce şu an bilgelendirmediğiniz halde bana ödeme yaptığımı ileri sürüyorsunuz haksiz birsek8lde içinde bulunduğum durumu kabul etmem için elinizden geleni yapıyorsunuz benim ürünüm 7000bin tl bana gönderilen ürün 1800 TL normalde hiç kimse sizinle bu şekilde hakkını savunmaya çağı için olanı kabul etmeye zorunlu hale getiriyorsunuz urunu aldığım siteye de yapılan yaptırım surecini yazacağım hiç kimse Grundig marka Arçelik Beko almasın bence aldıktan sonra ki muhatap olabilecek sıkıntılarda çözüm odaklı değil olanı kabul ettirmeye çalışıyorsunuz

Kahve Makinesi Tamirinde Yüksek Fiyat Ve Parça Tedarik Sorunu

Tolgahan
07 Mayıs 2025 19:01

Grundig Fk 4310 G Yedek Parça Sıkıntısı

Büşra
20 Mart 2024 14:25
grundig-fk-4310-g-yedek-parca-sikintisi-1.pdf
Rahime sonuçtan hiç memnun değil

Rahime
24 Haziran 2023 12:52

Kırık Demlik İçin Yüksek Servis Ücretiyle Mağdur Edildim

Beyza
04 Temmuz 2025 16:07
Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

Grundig Espresso Makinesi Kapsül Aparatı Parçası Kayboldu, Garanti Kapsamı Dışında Bırakıldı

Oğuz
14 Temmuz 2025 13:50