Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Grundig Çamaşır Makinesi: Islak Çamaşırlar Ve Sürekli Filtre Uyarısı

Ahmet
30 Aralık 2024 12:56

2024 yılı Ağustos ayında Erzurum Media Markt mağazasından Grundig marka çamaşır makinesi aldık. Makine aldığımız günden beridir ister az ister çok çamaşırda her zaman çamaşırları program bitiminde ıslak çıkartıyor. Ve ayrıca makinenin deterjan haznesinin içerisinde ayrı bir filtre sistemi varmış. İçi ve dışı temizlenmeyen bir tasarıma sahip filtre. Sürekli her yıkamada makine filtre dolu uyarısı vermekte. Ve bize bu makine satılırken bu özelliğinden bahsedilmedi. Genel olarak makineden memnun olmadığımızı Arçelik çağrı merkezine bildirdik makinenin sıkma yapmadığını filtre uyarısını verdiğini. Her defasında yetkili servis randevusu verildi. Geldiler hatta makine servise gitti cihaza bağlayıp test edeceklerini bildirdiler. Makinenin herhangi bir arızası olmadığını sadece su pompası giderinin temizlendiğini söyleyip makineyi geri getirdiler. Biz ya makinenin değişimi ya da para iadesinin yapılması talebinde bulunduk red cevabı aldık. Bu iş Tüketici Hakem Heyeti'ne gidecek ve bu marka toplumda rencide edileceğinin bilinmesini istiyorum.

30 Aralık 2024 12:30

2024 yılı Ağustos ayında Erzurum Media Markt mağazasından Grundig marka çamaşır makinesi aldık. Makine aldığımız günden beridir ister az ister çok çamaşırda her zaman çamaşırları program bitiminde ıslak çıkartıyor. Ve ayrıca makinenin deterjan haznesinin içerisinde ayrı bir filtre sistemi varmış. İçi ve dışı temizlenmeyen bir tasarıma sahip filtre. Sürekli her yıkamada makine filtre dolu uyarısı vermekte. Ve bize bu makine satılırken bu özelliğinden bahsedilmedi. Genel olarak makineden memnun olmadığımızı Arçelik çağrı merkezine bildirdik makinenin sıkma yapmadığını filtre uyarısını verdiğini. Her defasında yetkili servis randevusu verildi geldiler hatta makine servise gitti cihaza bağlayıp test edeceklerini bildirdiler. Makinenin herhangi bir arızası olmadığını sadece su pompası giderinin temizlendiğini söyleyip makineyi geri getirdiler. Biz ya makinenin değişimi ya da para iadesinin yapılması talebinde bulunduk red cevabı aldık. Bu iş Tüketici Hakem Heyeti'ne gidecek ve bu marka toplumda rencide edileceğinin bilinmesini istiyorum.

30 Aralık 2024 17:02 (Şikayetten 4 saat sonra)

Hakikan sonuçtan hiç memnun değil

Kusurlu Ürün Ve Yetersiz Satış Sonrası Destek Nedeniyle Ücret İadesi Talebi

Hakikan
22 Eylül 2025 12:14
Adil sonuçtan hiç memnun değil

20 Ocak 2025 19:34
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
12 Kasım 2024 17:14