Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Grundig Buzdolabı Arızası Ve Servis Sorunu

19 Haziran 2024 19:15

3 yıl önce Grundig marka gardırop tipi buzdolabı aldım. Buzdolabımın tam kurban bayramı sırasında +4 bölümü arızalandı. Bende 16.06.2024 tarihinde bozulmuş olan Grundig marka buzdolabım için arcelik.com.tr üzerinden servis randevusu açtım. Bana 19.06.2024 tarihinde saat 10-12 arası randevu verildi. Randevu saati geldiğinde gelen giden olmadı. Bende bunun üzerine Arçelik müşteri hizmetlerini aradım. Müşteri hizmetleri hemen bilgi vereceklerini servisin ulaşacağını söyledi. 1 saat kadar bekledim arayan olmadı. Bu kez WhatsApp üzerinden Arcelik.com.tr ile görüştüm tekrar bana ulaşacakları söylendi. Sonra 242 225 24 58 numarası üzerinden 15:20 de bir çağrı geldi ama telefon 2 kez çaldı yakalayamadım bunun üzerine numarayı geri aradım. Telefon açıldı bana evde olup olmadığım soruldu; evde olduğumu söyledim. Saat 17.00 da tekrar aradım bana tekrar servise ulaşacaklarını söylediler. Ne yazık ki saat 19:00 ulaşmaya çalışan yok. Ben bu markayı Arçelik güvencesinde diye almıştım ancak ürün hem henüz 3 yıllıkken arıza yaptı hem de servis anlamında yok. Bu marka alacakların 2 kez düşünmeleri gerekiyor.

10 Temmuz 2024 00:12

Uzun süre servisini beklediğim servisin sonunda kasa arızası var dediği Grundig marka buzdolabımı üzerine fark ödeyerek değiştirdim. Servis eve gelip kurulumunu yaptı. 24 saat sonra çalıştırmamı istedi. 24 saat bekledim ve çalıştırdım. İlk 2 gün gayet güzel soğuttuktan sonra +4 bölümü gene çalışmamaya başladı. 25 gündür dolap sorunumu bu firmayla çözemedim. Sıfır bir ürün nasıl arızalı çıkabilir gerçekten inanamıyorum. Artık yılmış durumdayım.

21 Haziran 2024 11:29 (Şikayetten 1 gün sonra)

22 Haziran 2024 18:27

Servis tarafıma ulaşmıştır. Ancak fişin çekili olması sebebiyle cihazın fişini takarak 22.06.2024 tarihi Saat:18.00-19.00 saatleri arasında gelip tekrar kontrol edeceğini söyleyerek ayrılmıştır. Servisin tekrar dönüşü beklenmektedir.

22 Haziran 2024 20:06

Grundig teknik servisi gene sözünü tutmamıştır. 1 haftadır dolabım çalışmamaktadır. Alırken 2 kere düşünülmesi gereken bir ürün hem kısa sürede arıza yapması hem de servisi ile tam bir fiyasko.

24 Haziran 2024 10:51

Koca Arçelik firmasının yönlendireceği 2. Bir servis nasıl olmaz anlayamıyorum. Halen herhangi bir dönüş yok...

25 Haziran 2024 19:16

Şirket tekrar arayıp özür dilemiş 25.06.2024 tarihi 17-19 saatleri arası randevu vermiştir. Randevuya tekrardan gelmemiştir. Firmanız tarafımla dalga geçmektedir.

26 Haziran 2024 09:26

Servis bu kez de mesaj atarak 27.06.2024 tarihine gün vermiştir.

26 Haziran 2024 11:22

Bu sefer Arçelik servisi tarafından arandım. 26.06.2024 (bugün) tarihinde geleceklerini söylediler.

26 Haziran 2024 20:27

Servis sonunda geldi sistem tıkanıklığı var atölyeye alınması lazım dedi ve gitti. Evden ürünüm alınacakmış.

28 Haziran 2024 21:51

Servis bugün saat 28.06.2024 saat 17-19 arası dolabımı evden alacağını söylemiş ve randevu vermiştir. Ne yazık ki gene gelmemiştir. Çağrı merkezini arayarak tekrardan arıza kaydı oluşturulmuştur.

29 Haziran 2024 16:10

Servis bugün saat 16'da gelmiş buzdolabını teslim almıştır.

01 Temmuz 2024 12:19

Bugün Grundig Genel Müdürlük tarafından arandım. İkame cihaz önerilip önerilmediği soruldu. Buzdolabı tamirimi hızlandıracakları söylendi.

02 Temmuz 2024 12:10

01 temmuz 2024 tarihinden beri henüz arayan olmadı.

03 Temmuz 2024 16:43

01.07.2024 tarihinde aranarak dolabımın sorununun kasada olduğu tamir edilmeyeceği yerine yeni bir buzdolabı beğenmem ve doğacak farkı ödemem halinde yeni dolabımın gönderileceği tarafıma bildirildi. Ben de ilgili ödemeyi yaptım. Şu an yeni dolabımın gelmesini bekliyorum.

09 Temmuz 2024 23:21

Yeni dolabım geldi 2 gün oldu yeni dolabımın da +4 bölümü çalışmıyor. Sanırım bu kasalarda problem var...

13 Temmuz 2024 15:55

Servis 12.07.2024 tarihinde gelerek evime cihaz bıraktı. Evde ısı ölçerle yaptığım ölçümlerde evdeki diğer dolap hep aynı dereceyi verirken bu dolapta ısıların değişken olduğunu tespit ettim. Ayrıca ürünün içinde birçok dolapta olan yeterli soğukluğu sağlayamadığında alarm verme özelliğinin olmadığını gördü. Evde 2. Dolabım gene Arçelik onunla ilgili herhangi bir şikayetim yok gayet güzel çalışıyor. Sabah ilk kalktığımda yaptığım ölçümlerde bile +10 derecenin altına inmedi. Diğer dolapta yaptığım ölçümlerde dolabın kapağının açılmasına bağlı +5-+9 aralığında ısı ölçümleri yaptım. Grundig sayesinde her gün hayatım dolapla uğraşmakla geçiyor.

Mahmut

Aynı numara aynı durum ilgi alaka sıfır ya bu taşeron serviste bir sıkıntı var ya da yetkililerde

Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Rabia
26 Aralık 2024 12:09
grundig-buzdolabi-bitmeyen-motor-sorunu-ve-kotu-hizmet-deneyimi-2.pdf
grundig-buzdolabi-bitmeyen-motor-sorunu-ve-kotu-hizmet-deneyimi-1.pdf

Buzdolabı Arızası Çözülemedi, Servis Ve Müşteri Hizmetleri Mağdur Etti

25 Temmuz 00:56
Buzdolabı Arızası Çözülemedi, Servis Ve Müşteri Hizmetleri Mağdur Etti
Suat sonuçtan hiç memnun değil

31 Ağustos 2023 11:13
Grundig Kategorileri