Rüzgar sonuçtan hiç memnun değil

22 Haziran 2024 16:38

Beko-Arçelik-Grundig ve alt ürünleri mi bir daha asla! Kusurlu ürün satan üstelik kusurlu ürünün arkasında durmayan kalitesi tartışılır, aldık alacağımıza pişman ettiren. Servis anlayışı sıfır, çözüm odaklı olmayan. Ürün kusurunu, ayıplı ürünü görmezden gelip arkasında durmayan, kendi servis-montaj-teknik servis raporuyla kusuru tescillenmiş ürünün değişimi ni yapmayan bir yıldızı bile hak etmeyen bir firma. Pişmanlık nirvanasını yaşattılar. Sorunum çözümlenmiş değil. Tüketici Mahkemesi'ne gitmek zorunda kalacağım.

23 Haziran 2024 16:29 (Şikayetten 23 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Grundig ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Grundig Müşteri İletişim Merkezi

26 Haziran 2024 17:07

Ürünün kusurlu olmasına rağmen tutanaklar mevcut olmasına rağmen marka ürünün arkasında durmadı tekrardan değişimi onaylamadı. Tüketici Mahkemesi'ne paramın iadesi talep edeceğim kesinlikle çevreme tavsiye etmeyeceğim pişmanlık bu marka.

26 Haziran 2024 22:54

Arçelik-Beko-Grundig almayın psikolojik sağlığınız için aldırmayın çıldırttılar beni çözümlemiyorlar 1 aydır uğraşıyorum arkasında durmuyorlar cihazlarının.

Tuana
03 Ocak 2025 10:36

Grundig Beko 4 Ayda Bozulan Çamaşır Makinesi Sıkıntısı

Hakan
04 Temmuz 2023 23:20
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
16 Nisan 2024 00:28
Grundig Çamaşır Makinesi Tamirat Sonrası Tekrar Yırtıyor.
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
23 Ekim 2023 01:27
Grundig Çamaşır Makinesi Kıyafetleri Yırtıyor
İlker sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik'in Garanti Kapsamında Müşteri Mağduriyeti

İlker