Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Cansu
31 Mayıs 2024 23:33

31.05.2024 tarihinde Gratis'in uyguladığı indirim doğrultusunda uygulamadan alışveriş yaptım. Birçok kez hata verdikten sonra hesabımdan ürünlerin ücreti çekildi, ancak siparişlerim sayfasında mevcut siparişi göremiyorum. Eski siparişlerim gözüküyor ama bugünkü siparişlerim gözükmüyor. Sorun düzeltilince gözükeceğini umdum ama hâlâ bir şey yok.

05 Haziran 2024 11:04

Gratis kampanyası ndan zor bir şekilde birkaç ürün aldım onu da iptal etmişler ve telafisini hiçbir şekilde yapmıyorlar müşteri hizmetleri telefonu suratıma kapatıyor iptal edip ücretini de iade etmişler ama ben ücret iadesi istemiyorum ürünlerin teslim edilmesini istiyorum

01 Haziran 2024 17:59

Gratis uygulamasından zar zor bir şekilde indirimde alışveriş yaptım ilk önce buraya şikayette bulunana kadar siparişim gözükmedi şimdi de de iptal edildiği olarak görünüyor indirimde o kadar uğraşarak aldığım ürünleri neden iptal ediyorsunuz bir açıklama bekliyorum

01 Haziran 2024 17:59

03 Haziran 2024 10:08 (Şikayetten 2 gün sonra)

Nisanur sonuçtan çok memnun

Nisanur
31 Mayıs 2024 19:47
Ilgın sonuçtan çok memnun

Ilgın
02 Haziran 2024 16:49

Aleyna
31 Mayıs 2024 19:39
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Dilek
02 Haziran 2024 10:27
Sibel sonuçtan çok memnun

Sibel
31 Mayıs 2024 13:23
"Kısa sürede siparişim oluşturuldu, sorun çözüldü. Teşekkürler..."

Gratis Kategorileri