Sibel sonuçtan hiç memnun değil

25 Mayıs 2023 22:34

Beaulis likit kapatıcıyı ilk olarak mart 2023de aldım. O dönemde kullandığım da gözümde alerji ve yanmaya bağlı kaşıntı kızarıklık ve kabuklanma yaşadım. İlaç tedavisi ile 1 ayda ancak göz çevrem normale döndü. Fakat bu durumu kapatıcı ya bağlamadığım için bugün tekrar aynı ürünü kullandım ve şu an göz çevrem aynı kaşıntı kızarıklık ve yanma oldu. Gratis gibi bir firmanın bu şekilde ürün satıyor olması inanın çok üzücü. Göz çevresine ait fotoğrafları ekliyorum. Antibiyotikli göz merhemi ve alerji hapı kullanıyorum. Gratis'e hiç yakışmayan bir şey bünyem hiç alerjik değil oysa ki. Duruma nasıl çözüm bulacaklar nasıl bir önlem alacaklar. Daha kaç kişiye bu etkiyi gösterecek?

profile profile
26 Mayıs 2023 09:26 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Mail üzerinden bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Gratis Müşteri Hizmetleri

26 Mayıs 2023 09:45

İletmiş olduğunuz mailde memnun kalmadığınız ürünü 30 gün içerisinde iade edebilirsiniz şeklinde bilgilendirme var. Bunu zaten tüketici olarak biliyoruz. Üründen memnun kalmamak rengini kokusunu vs. Beğenmemektir. Ürününüz cilt sorunu yaşamama neden oldu sağlık problemi çıkardı. Bu da ürünün beğenisi ile ilgili bir konu değil çok daha ciddi bir durum. Ama yaklaşım tarzınız çok yüzeysel hiç memnun kalmadım

Betul
Betul

2 haftadır yaşadığım sorunu buradaki yorumlar sayesinde fark ettim. Alerji iğnesi vuruldum, alerji hapı ve göz damlası kullanıyorum. Gözlerim tamamen iyileşmişti ta ki yeniden makyaj yapana kadar. Kullandığım tek ürün buydu ve fırçam tertemizdi, ertesi gün gözaltlarım acımaya ve kaşınmaya başladı. Asla alerjik bir bünyem yoktur. İlk kez bu markayı kullandım bir daha asla.

Şeyda
Şeyda

Aynı durumu şu an yaşıyorum böyle bir saçmalık olamaz gözlerimi açamaz hale geliyorum kaşıntı yanma çok fazlasıyla yapıyor. İlk başta anlamamıştım kapatıcıdan kaynaklı olduğunu ve uzun süre kullandım Beaulis markasını 3 aydır bu durumu yaşıyorum hiç yakıştıramadım Gratis'in böyle kalitesiz ve insan sağlığına zarar veren ürünler satacağını

Göz Kalemi Ve Maskara Alerjisi: Sağlığımız Tehlikede!

Kübra
05 Nisan 2025 16:53
Betül sonuçtan hiç memnun değil

Betül
14 Temmuz 2024 21:00
Beril sonuçtan hiç memnun değil

Beril
27 Mayıs 2024 18:09