Ece sonuçtan hiç memnun değil

Gratis Kendi Marka Sorunlu Olmasına Rağmen Almadı!

05 Temmuz 2023 19:38

Gratis'ten kendi markası saç spreyini aldım ayın yirmi dördünde ve kapağı bozuldu. Fişi attım, kredi kartından aldım ürünü. Gün saat vererek fatura bilgilerini söylememe rağmen, Gratis Yayla şubesi ürünü onlardan aldığıma inanmayıp işlem yapmadı. Para istemedim, değişim istedim. Bizim mağazadan aldıysanız kameraya bakalım deyip yalancı muamelesi yapıldı. Hakkımı helal etmiyorum. İki kuruş sprey için yalan mı söyleyeceğiz? Yazıklar olsun.

06 Temmuz 2023 17:18

Gratis'e şikayet ilettim fakat güya çözüldü gibi mesaj atılmış bana 27 si fatura bilgilerim gelmiş bu saç spreyi o faturada yok bildiğim kadarıyla alacaklar mu olmayan ürünü ve altında iade aşınmaz yazıyor spreyler saç spreyi bozuk bozuk bozuk yeni aldım sıxın markanız bana biri dönüş yapsın nasıl çözüm bu yanlış faturayla oraya bu numara ile gitsem kavga edeceğim resmen sizin yüzünüzden

06 Temmuz 2023 15:46 (Şikayetten 20 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Mail üzerinden bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Gratis Müşteri Hizmetleri

06 Temmuz 2023 17:04

Müşteri hizmetlerini mağazada Aradım Gratis kart yok diye fatura bilgisi vermiyormuş Yayla şubede yetkili olan neslıhandan şikayetçiyim ayrıca bilgileri veriyorum biz Gratis kart soruyoruz diyor sorulmadı yalan mu söylüyorum diyorum başka şubeden işlem yaptım diyorum AA bizim şube soruyor diyor bu sefer de benim kamera kayıtlarına bakmam lazım ürünler bu fıstemı taksime gidin diyor ben ısı gücü bırakacağım taksime gideceğim bir de sözüm markanız başka marka olsa yine tamam diyeceğim kameraya bakamadığından işlem yapamıyorum ne demek ayıp ya müşteriye resmen yalancı muamelesi üç kuruşluk sprey ekstreyi gosterıyorım bir de şikayetçiyim ondan da

06 Temmuz 2023 17:09

Ayrıca 27 sinde değil bu saç spreyi o faturada yok nasıl iade olacak anlamadım dönüş bekliyorum

Havvanur sonuçtan çok memnun

Havvanur
24 Ekim 2024 12:28
Berfin sonuçtan hiç memnun değil

Berfin
13 Şubat 2024 20:49