Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Haksız İnaktif Edilme Ve İlgisizlik

01 Kasım 2024 20:50

3 ay önce Eryaman Getir Büyük'te kurye olarak çalışmaya başladım ve inaktif edildim. Hızdan dolayı ilk defa kuryelik yaptım ve çalıştığım ilk haftada inaktif ettiler. Sürüş güvenliğine dikkat ediyordum, kurallara dikkat ediyordum ama bazen araçlarla karşı karşıya kaldığımız zamanlarda hızlanmak zorunda kalıyordum ve benim kullandığım motorun km saati çalışmıyordu. Kaç km hızla gittiğimi bilmiyordum, depoculara bildirdim ama umursamadılar ve inaktif edildim. Lütfen cezanın kaldırılmasını istiyorum. Benim bu işe çok ihtiyacım var, lütfen gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

02 Kasım 2024 13:19

Merhabalar 3 ay önce Eryaman getir büyük deposunda esnaf kurye olarak işe başladım bana verdikleri motorun km saati çalışmıyordu onlara bildirdim ama ilgilenmediler bütün kurallara uydum ama hız sinirimi aştığımı söyleyip inaktif ettiler hiçbir uyarı yapılmadan beni işten çıkardılar sadece 14 gün çalıştım ve mağdurum lütfen cezamın kaldırılmasını rica ediyorum ilgili yerlerin gereğin yapılmasını arz ediyorum teşekkürler

Getir İş Akdi Feshi

Abdulkadir
16 Aralık 2023 22:17
Recep sonuçtan hiç memnun değil

Kask İpi Yüzünden Haksız İnaktif Edilme Ve Uzun Süreli İş Kaybı

Recep