Getir Haksızlığı Ve Dalga Geçmeleri

14 Haziran 2023 17:48

Geri de kurye olarak çalıştım. İşe girerken bana hiçbir şekilde kurallarla alakalı bilgi verilmedi ve bir uyarıda verilmedi. Bu şekilde hız kuralı varmış ve bundan dolayı inaktif ettiler ve uyarı verilmesi gerekirken vermediler. Bilgi de vermediler. Böyle bir haksızlık yaptılar. Müşteri hizmetlerine durumu anlatıp düzelmesi için talep oluşturdum. Bir süre sonra talebiniz olumlu sonuçlandı ve Vigo'ya iletildi dedi. Bu durum beni mutlu etti. Ama Vigo öyle bir şey olmadığını söyledi. 5-6 kere farklı müşteri hizmetleriyle görüştüm. Hepsi de talebinizin olumlu sonuçlandığını söyledi. Vigo'dan cevap bekleniyor dediler. Sadece dediler. 1 buçuk hafta böyle uğraştım. Merkeze gittim ve böyle bir şey olmadığını da söylediler. Tekrar getir aradım yine aynı şeyi söylediler. Sonra getir beni aradı ve dalga geçildiğini öyle bir şey olmadığını söylediler. Yanlış bilgi aktarılmış dediler. 5-6 ayrı müşteri hizmetlerinden aynı cevabı aldım ve yanlış aktarıldığını söylediler. Böyle bir şey yok. Böyle bir insanla oynama yoktur. Resmen duygularla oynadılar. Ekmekle oynadılar.

Lale sonuçtan memnun

15 Eylül 00:11

Nazan
15 Mart 2024 14:14
Getir Bana Tanınan Sürede Yemek Getirmedi Ücret İadem Yapılmadı
Mehdi sonuçtan hiç memnun değil

Mehdi
04 Ocak 13:34
Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

Oğuz
04 Haziran 2023 18:48