Garanti Bankası Kaynarca Şubesi

01 Haziran 2024 02:19

Kaynarca Garanti Bankası şubesi ATM sinden para yatırdım 5 bin civarı hesabıma yansımadı. Kasanın incelenerek paramın hesabıma yansıtılması talep ediyorum. Daha önce de para yatırma konusunda o bankanın ATM sinde sorun yaşamıştım. Ve buna benzer böyle farklı bir sorunla karşılaştım neye uğradığımı şaşırdım

04 Haziran 2024 19:28

1. Haziran 01:13 sularında parça parça 4 defa para yatırdım hesabıma. Daha sonrasında ise 5. Defa 20 lik 50 lik banknotlarında olduğu 6500 civarı para yatırdım. Hesabıma yatmış mi diye bir öncekileri kontrol ettiğim gibi kontrol ettiğimde hesabıma yatmadığını gördüm. Kaynarca Garanti Bankası ilk baştaki bankamatikte oldu bu olay. Para sıkıştı uyarısı gelmedi. Hesabıma bakınca yatmadığını görünce tekrar kartımı takarak baktım sisteme ATM'de yine aynı. Müşteri hizmetlerini aradım talep açtık dedi dönüş yapmadılar. Şubeye gittiğimde ise kasaya baktık sıkışan para yok. Acaba sistemsel mi bir operasyon dan kişi bakması lazım burda yok m sanırsam o para gitti sonuç çıkmaz diyerek alay ettiler. Kamera kaydını inceleyin dedim. Haftaya uğrarsanız belki bakarız boş verin ya tarzı konuştular. Kamera var orada kaset var ayrıca. Paramı iade edin sorunu çözün yoksa savcılığa ve basını çağırmayı düşünüyorum. Çalışanlar haftaya gel başkası almıştır. Diyor. Ben tam 3 dakika başında durdum. Kapak kapandı ve kamera kaydı var dedim sustular. Basına çıkmak zorunda kalmak istemiyorum

Halit sonuçtan çok memnun

08 Nisan 2024 22:30

21 Haziran 2025 13:25
atmde-sikisan-param-4-gundur-hesabima-yatirilmadi-1.jpg

14 Ocak 2025 11:20
Cenap sonuçtan hiç memnun değil

27 Mart 2024 20:19
Yasin sonuçtan çok memnun