Franke Fırının Çalışırken Bir Anda Camının Patlaması.

15 Haziran 2023 17:141.599
İslam'ın Teşekkür Mesajı
Franke Türkiye adına beni arayan Burcu hanımın hızlıca aksiyon alarak mağduriyetimi gidermek için gerekenleri yapması ve firma adına özür ve geçmiş olsun dilekleri için teşekkür ediyorum. Franke dünya markası olduğunu gösterdi ve soruna müdahale etti

Franke marka ankastre fırınım yemek pişerken bir anda iç camı tuz buz oldu. Büyük bir tehlike atlattım böyle bir marka bu testleri yapmadan nasıl bu camları uyguluyor. Şikayetçiyim dava yoluna gideceğim. Camlar yaralayabilirdi. Kimse Franke marka diye güvenmesin gerçekten skandal

16 Haziran 2023 08:59 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Başvurunuz işleme alınıp, ilgili birimlere yönlendirilmiştir. Franke ürünlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Franke Mutfak ve Banyo Sistemleri San. ve Tic. A.Ş Müşteri Hizmetleri

17 Haziran 2023 15:10

Franke Türkiye adına Burcu hanım tarafından arandım. Yaşadığım mağduriyetle ilgili hızlı aksiyon alarak çok ilgilendi. Yaşadığım ilin yetkili servisi tarafından da arandım. Çözüm süreci başlamış oldu. Umarım kısa sürede mağduriyetim giderilir.

17 Haziran 2023 20:38

Franke Fırın İç Camı Patladı

Ömer
Ömer
21 Haziran 2024 16:223.098

Franke Fırın İç Camı Patladı Franke marka ankastre fırınımız yemek pişirdiği sırada eşimin yemek kontrolü için açtığı sı...

Arzunur
Arzunur
19 Ocak 2025 20:182.417

"Buraya yazdıktan sonra tamir yapıldı teşekkür ediyorum."

Franke Fırın Camı Patladı Müşteri Hizmetleri Yetersiz

Fırın Camı İlk Kullanımda Kendiliğinden Patladı, Mağduriyetimin Giderilmesini İstiyorum

Ugur
Ugur
16 Ekim 2025 19:382.072

"Mükemmel servis mükemmel müşteri hizmetleri. Genel merkezden Burcu hanım tam bir profesyonel ve işini çok iyi yapıyor."

Burak
Burak
17 Mart 2025 13:372.493

Franke ankastre fırının iç camı, fırını kullanırken ısıtma aşamasında herhangi bir dış müdahale olmadan yaklaşık 3 dakik...

1 Yorum

Franke Ankastre Fırın Patladı

Franke Ankastre FırınPatladı

Gizem
Franke Ankastre Fırın Camı Tuzla Buz Oldu!

Franke Ankastre FırınCamı Tuzla Buz Oldu!

Fatih
Franke Ankastre Fırında Paslanma