Eser sonuçtan memnun

01 Mayıs 2023 21:47
29 Nisan 2023 10:30

Franke den almış olduğumuz fırın üstü ankastre ocakta henüz kullanmaya başlayalı 1 ay olmasına rağmen düğme hattında asla çıkmayan lekeler ve ocak üstü demirlerinde soyulma var temizlik sırasında ağır kimyasal ya da sert sünger kullanılmamasına rağmen üstelik Değişimini talep ediyorum garanti kapsamında Bir aylık kullandığım ocak yıllardır kullanışmış gibi duruyor

02 Mayıs 2023 08:29 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Başvurunuz işleme alınıp, ilgili birimlere yönlendirilmiştir. Franke ürünlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Franke Mutfak ve Banyo Sistemleri San. ve Tic. A.Ş Müşteri Hizmetleri

02 Mayıs 2023 12:11

Teşekkürler en kısa sürede çözümcül dönüşünüzü rica ederim

08 Mayıs 2023 15:46

Merhabalar Şikayetim üzerine Franke tarafından aranarak gerekli servisin bir an önce yönlendirileceğine dair bilgi aldım Şikayet var a ve de Franke ye şimdiden teşekkürler

08 Mayıs 2023 17:09

Franke ye hızlı dönüşü için teşekkür ederim ocak ve üst DemirDöküm değişimi sağlanması durumunda sorunum tam olarak giderilmesi durumunda kendilerini tercih etmeye devam edeceğim

16 Mayıs 2023 12:52

Merhaba 10 gün önce Franke servis ziyaretini gerçekleştirdi ve tutanak tuttu firmadan henüz bir dönüş gelmedi acil dönüş rica ederim

Maria
Maria

Merhaba aynı sorun bizde de mevcut evyesi de ağarma yaptı maalesef siz çözüm bulabildiniz mi acaba

Eser

Merhaba aradan üç ay geçsede değiştirildi ve sorun çözüldü ancak dökümler gene soyuluyor bu modeli seçtiğime pişman oldum

Gulcin
Gulcin

Yaklaşık 5-6 ay önce Franke den set ustu ocak aldık. Kurulum aşamasında ızgara ve göz dökümlerinin çok kotu olduğunu fark ettik. Öyle ki asla mutfak beziyle temizlenecek yüzeye sahip değildi, pütür Pütür, çok kötü bir yüzeyi vardı. Bunun üzerine yetkili servisi aradık ve servis bize randevu vermesine rağmen gelmedi bunun üzerine bizden sikeyetimize yönelik videolu bir çekim istediler. Gönderdik ama yine cevap alamadık. Her aradığımızda fabrikadan onay bekliyoruz diye cevaplar aldık. En son fabrikanın lütfedip onayladığını fakat stoklarda parça olmadığı söylendi. Aradan 2 ay geçti, yine arayan yok 1 hafta önce tekrar biz aradık, biz size döneceğiz dediler ancak yine donen olmadı. Ben de Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurup iadesi için talepte bulunmaya karar verdim. En kısa zamanda bu üründen kurtulmak istiyor ve bir daha da Franke nin adini anmak istemiyorum. Kimseye de asla tavsiyeetmiyorum. Kesinlikle piyasada abartıldığı kadar bir süksesi yok aksine çok vasat ve tamamen hayal kırıklığı...

Franke Ankastre Ocak Leke Ve Soyulma Problemi

Hulya sonuçtan hiç memnun değil

Hulya
06 Ekim 2025 16:24
Franke Ankastre Ocak Camı Patladı Can Güvenliğimiz Tehlikeye Girdi
Hacer sonuçtan hiç memnun değil

Hacer
24 Ocak 19:10