05 Aralık 2023 15:05

Vicco 946. P21K. 212 Anatomik (26-30) Çocuk Ayakkabı Bot Beden: 29 | Adet: 1 Satıcı: Akkuşoğlu Ayakkabı Sipariş No: 23100213469508. Akkuşoğlu firmasına ulaşamıyorum. İnternet sitesinden aldığım botu hava şartlarından dolayı 3 haftadır giydirmeme rağmen çatlak ve yırtık oluştu, kalıpta çatlaklar mevcut. Daha önce birçok kez Vicco ayakkabı kullanmama rağmen ilk defa böyle bir durumla karşılaştım ve karşımda muhatap bulamıyorum.

05 Aralık 2023 17:51

Az önce FLO internet müşteri temsilcisi beni arayarak satıcı kişi ile görüşüldüğünü yalnız kullanıcı hatası olduğunu Belirttiğini ve FLO gibi bir sitenin satıcının sözlerine itibar ederek müşteri mağduriyetini yaşatmaktadır. Ben FLO müşteri hizmetlerine bana orijinal Vicco ayakkabı gelmediğini bunu da fatura ile Vicco'nun orijinal olup olmadığını ispat edip gerekli mercilere ulaşacığım. FLO sitesinde bu şekilde satıcılar barındırdığı için FLO dan alışveriş ne yapacağım ne de yaptıracağım. Sayın alıcılar kesinlikle FLO'nun sitesinden alışveriş yapmayın amaçları çözüm sunmak değil satıcıyı korumak. Allah aşkına resimleri siteye yükledim 3 haftada giyilen ayakkabı nasıl kullanıcı hatası olabilir FLO da satıcının sölerine bana iletiyor. Bu ayakkabı orijinal bile değil gerekli işlemler başlatıldğında burada da ispat edeceğim. Hiç kimseyi salak yerine koyup kandıramazsınız FLO diye güvenip alışveriş yaparken neylerle uğraşıyoruz

Ek
Ek
05 Aralık 2023 17:49

05 Aralık 2023 16:55 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz , Talebinizin en kısa sürede çözümlenmesi için tarafınıza dönüş yapacağız. Saygılarımızla FLO Müşteri Hizmetleri

Havva
Havva
05 Aralık 2023 17:41

Dinara sonuçtan çok memnun

26 Eylül 2023 00:30
"Teşekkür ederim iletişim kuran beyefendi ye ismini unuttum çok yardımcı oldu"
FLO Ayakkabı FLO Aldığım Ayakkabıyı Göndermiyor
Muge sonuçtan hiç memnun değil

11 Şubat 2025 23:09
Aysun sonuçtan hiç memnun değil

20 Ocak 2024 20:49

FLO'dan Alınan Vicco Botun Kalite Sorunları