İpk sonuçtan hiç memnun değil

Kırık Ürün Teslimatı Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

30 Aralık 2024 19:25

Ürünü İzmir Çiğli mağazasından almak için gittiğimizde farklı zorluklar yaşadık. Koltuğun dışında yatak ve yatak başı da almak istedik, ancak renk ve ödeme kısmında bayağı bir sıkıntı yaşayınca sadece koltuğu alarak ödemesini yaptıktan sonra çıktık. Bununla ilgili olarak bize 26 Aralık'ta en geç geleceği söylendi. Nitekim salı günü saat 21:00'e doğru ürün teslimi yapıldı. Ürün bazasının altında kocaman bir yarık mevcut idi. Bununla ilgili kurulumu yapan işlem başlatıldı, 3 iş günü içerisinde üst yetkililer tarafından gelip değerlendirilip ya yenisi verilecek ya da ürünün tadilat yapılacağı söylendi. Tadilatı kabul etmedim. 6. gün yani 30.12'de gelecekleri söylenen üst yetkililer "neyiniz vardı" diye arayınca "zaten biz yapmıyoruz, boşuna gelecekmişiz, iyi ki sorduk, aldığınız bayinin 15 gün içerisinde işlem yapmak zorunda" dedi. Bayiyi arayınca onların yanlış beyanda bulunduklarını, özetle değişim olmayacağını, Kayseri'den gelen 1 ürünün birkaç nakil değiştirmesi sonucu istemeden de olsa personelince kırılabileceği, bunun doğal olduğu, ancak suntalamı değiştirebilecekleri beyan edildi. Ben de öyleyse daha da fazla değişim olmasını istiyorum çünkü yeni evli olduğumdan sıfır ürün aldım ve buna rağmen belki maksimum 3 araç değişmiş ürünün kırıldığını, halbuki 10 yıllık çekyatımın 6 ev 3 şehir gezdiğini ve üstelik onu Karabağlar'dan franchising olmayan herhangi bir mağazadan aldığımı, buna rağmen kırılmadığını, ancak bu ürün geldiği için birisine hediye ettiğimi belirttim. 38 bin vererek Enza Home gibi bir firmadan aldığım ürün henüz kullanılmadan açıldığında kırık olduğu tespit edildi. Geri götüremeyecekleri ve işlemin sonuçlanmasını beklemem gerektiği söylendi. Sonuç adeta 2. el ürün satın almış gibi bana ancak ve ancak yaptırılabileceklerini, maksimum 10 günlük kullandığım için de 2. el sayılmayacağını belirttiler. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Bildirdiğimde hiçbir anlamı olmayacağını, alt tarafı bazanın değişeceği, böylece 2. el sayılmayacağını ifade ettiler. Üstelik 7 gün içerisinde koşulsuz iade hakkımın geçiştirilmesi için 3 gün içerisinde gelinmesi gerekirken 6 gün sonunda iade olmayacağı, ürünün değişmeyeceği söylendi. Israr etmem sonucuyla 1 gün daha bekletip bir üst makamla konuşacakları bilgisi verildi... Her geçen gün artan koltuk fiyatları dolayısıyla ürünün tamamı ile yeniden sıfır ürün olarak tarafıma verilmesini talep ediyorum.

İpk
İpk
03 Ocak 2025 22:55

Adamlar kaile bile almıyor 14 günlük iade işlemi için tüketici hakem. Heyetine gittik... İsmi olmayan herhangi bir mağaza olsaydı arkasında çok daha sağlam dururdu

25 Temmuz 2023 16:53
Semih sonuçtan çok memnun

27 Şubat 2024 12:41

11 Mayıs 2024 11:57
Yataş Enza Home Mağdur Etti
Yataş Enza Home Mağdur Etti
İlkay sonuçtan hiç memnun değil

19 Kasım 2024 14:35
Enza Home Ürün Teslimatında Yaşanan Sorunlar