Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Enza Home Koltuk Ayağı Kırık

Enza Home Koltuk Ayağı Kırık
24 Temmuz 2024 18:22

Yaklaşık 6 yıl önce Enza Home'dan aldığım koltuk takımının bir ayağı kırıldı. Müşteri hizmetlerini arayıp sadece bu koltuk ayağını istiyorum. Servis talebi oluşturacağız, servis gelip takacak diyorlar. Sadece 2 vida takmak için neden servise 600 TL vereceğim? Kılıfına uydurup haksız kazanç mı sağlıyorsunuz? Sadece kırık olan parçayı istiyorum. Gönderemiyoruz diyorlar. İsterseniz göndeririz ama servis gelmese bile 600 TL servis ücreti ödemeniz gerekiyor diyorlar. Enza Home gibi bir firma kendine bu ayıbı nasıl yakıştırıyor, anlayamıyorum. Bilginiz olsun, eğer Enza Home'dan alışveriş yaparsanız yarın öbür gün bir sıkıntı çıktığı zaman ne ile karşılaşacağınızı bilin istedim.

profile profile
25 Temmuz 2024 08:16 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

Yunus
Yunus
04 Ağustos 2024 10:18

Çözüm merkezinden tarafıma herhangi bir arama yapılmadı. Bir çözüm sunmadılar. Koltuk takımının ayağı sadece Enza da bulunduğunu bildikleri için servis ücretini dayatmaya devam ediyorlar. Ne de olsa başka yerden koltuk ayağı alamayız... Enza'dan alışveriş yapmak isteyenler bunu bilip öyle alışveriş yapsınlar

Eren
Eren

Aynı sorunu bende yaşıyorum yeni çözümleri 4 ahşap ayak değişimi 3200 TL. Enza'dan hiçbir şey alınmaz.

Gülşen
Gülşen

Bende aynı sorunu yaşıyorum, iki vidayla takılacak parçaya servisin gelip bakması gerekiyormuş, servis ücretini kabul edersen gelip bakıyorlar, hadi kabul ettiniz diyelim ayak parçasının fiyatını öğrenmek istiyorsunuz, koltuğun modelini kırılan ayağını söylememe rağmen telefonda parça fiyat bilgiside vermiyorlar üstelik...

Selahattin
Selahattin

Aynı sorunu yaşıyorum nasıl çözdünüz acaba

Kenan
Kenan

Aynı sorunu bende taşıyorum

26 Ocak 2024 10:26

10 Ağustos 2024 12:41
Enza Home Koltuk Takımı Ayak Kırılması Ve Servis Ücreti Sorunu
Enza Home Koltuk Takımı Ayak Kırılması Ve Servis Ücreti Sorunu
Sema sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2023 12:03

Enza Home Kategorileri