Telefon Numarası Ve İmza Sorunu Mağduriyeti

30 Ekim 2024 15:34

Ortalama bir hafta önce görüntülü görüşme yaparak telefon numaramı değiştirdim. Daha önce kullanmış olduğum telefon numarasını aynı isme mensup olduğum akrabama verdim. Birkaç gün önce Enpara hesabımdan kredi çektim. Krediyi kendi şahsıma ait olan diğer banka hesabına gönderdim. İşin garibi, değiştirmiş olduğum telefon numarası aranıp bu işlemi siz yaptınız diye söyleniyor. Yahu, ben bu telefon numarasını değiştirmişim, neden arıyorsunuz? Ondan sonra destek talebi oluşturup form doldurdum, görüntülü görüşme, imzalı kağıt vesaire gönderdim. Ama onlardaki imza ile uyuşmadığı için yeni bir imza beyannamesi istediler. Müşteri hizmetlerini arıyorum, yardımcı olamıyorlar. Ben anlamadım bu işi. Kimliğimdeki imzamın aynısını attığım halde onlardaki imzayla uyuşmadığını söylüyorlar, böyle bir saçmalık olamaz. Araba alacağım, kredi kullandım, kredi kartı ödemesi geldi. Onu ödeyeceğim, onu da ödeyemiyorum, araba alamadım. Mağdur kaldım. İmza beyannamesi için de oraya kart istiyorlar. Bir yıldır gönderecekleri kart elime ulaşmadı. Nasıl bir yol izleriz diye iletişime geçmek istiyorum. Şu an işlem yapamıyoruz diyorlar.

30 Ekim 2024 15:46 (Şikayetten 12 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi incelemeye aldık. En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek size bilgi vereceğiz. Sevgilerimizle, Enpara.com

Ali
Ali
31 Ekim 2024 19:29

Denilen taleplerin hepsini yapmama rağmen Hesabın açıldığına dair bir e-posta aldım ama ne yazık ki hesabıma tekrar giremiyorum bloke devam ediyor ben böyle rezillik görmedim kaç gündür uğraşıyorum aşırı derecede mağdur bir daha Enpara kullanmaya da asla düşünmüyorum

01 Kasım 2024 12:22

Merhaba, Müşterimizin talebini inceleyerek 01/11/2024 tarihinde Enpara.com'da kayıtlı olan e-posta adresine yazılı olarak bilgi verdik.

Metin sonuçtan memnun

"Sorun çözüldü"
Serap sonuçtan çok memnun

Serap
26 Kasım 2024 14:49
"Türkiye'nin en iyi bankası Enpara. Teşekkürler..."

Enpara.com Yetkilisine İmza Sorunu

Cumali