Enpara SWİFT İşlem İptali Ve Geri Hesaba Yatma Durumu

Kenan
18 Mart 2024 16:27

Enpara.com Çözüm Merkezi ile gerçekleştirdiğim yazılı görüşmede ilettiğim yabancı para transferi hakkındaki talebim IM30284708 numaralı kayıt ile size ulaştı.

Talebim üzerine yabancı para transferim için karşı bankaya iptal mesajını ilettiniz. Konuyla ilgili bilgi alır almaz benimle iletişime geçeceğinizi belirttiniz. Dilerseniz süreci hızlandırmak adına karşı banka ile görüşebileceğimi söylediniz.

Verdiğiniz bu yanıtla ilgili sormak istediğim sorular olursa, cep şubemin açılış ekranının altında yer alan Çözüm Merkezi adımından size hemen yazabileceğim.

Ben 29.02.2024 tarihinde yanlış bir SWIFT işlemi yaptım. Alıcı bilgilerinin yanlış olduğu belirtildi ve eğer 13.03 tarihine kadar bilgileri girersem işlemin gerçekleşeceği, aksi takdirde paranın hesabıma iade edileceği yönünde bir e-posta aldım. Ancak hala para hesabıma yatmadı.

18 Mart 2024 16:35 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi incelemeye aldık. En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek size bilgi vereceğiz. Sevgilerimizle, Enpara.com

19 Mart 2024 14:57

Merhaba, Müşterimizin talebini inceleyerek 19/03/2024 tarihinde Enpara.com'da kayıtlı olan e-posta adresine yazılı olarak bilgi verdik.

Muhammed
Muhammed

Hocam merhaba bu problemi nasıl çözdünüz bana 2 ayrı ödeme geldi yurt dışından döviz ve bu 2 tutarda bana geçmedi müşteri hizmetleri ile iletişime geçtiğimde muhabir bankadan onay bekleniyor deniliyor 6 gün geçmiş bu süreç sizin ne kadar sürdü ve ücretiniz size veya karşıya geçti mi?

Kadir
17 Ocak 2025 13:44

Volkan
14 Mart 2024 11:45
Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

Enpara Şirketim Dış Ticaret SWİFT

Emirhan