Ali sonuçtan hiç memnun değil

Enpara Kredi Kartı Açılmıyor

21 Nisan 2024 18:52

Geçtiğimiz günlerde Enpara kredi kartıma ait, askerlik sebebiyle gecikmiş olan yapılandırılmış borcumun geriye kalan taksitlerini tamamen ödedim. Ancak, kartın bir gün sonra açılacağına dair bilgi verilmesine rağmen kartım açılmadı. Üstelik çağrı merkezindeki çalışanlar, sistemin kendisinin belirleyeceğini söyleyerek yardımcı olmadılar. Kartımın açılacağını düşünerek cebimdeki tüm parayı borca yatırdım ve şu anda ne zaman açılacağı belli olmayan bir kart için beklemekteyim. Bu durum için şikayet edebileceğim her yere başvuracağım. Umarım gerekli işlemler yapılır. Ancak bu kadar insanı mağdur eden bir bankayla çalışmak isteyecek pek fazla insan olacağını sanmıyorum.

22 Nisan 2024 00:39 (Şikayetten 5 saat sonra)

Merhaba, Talebinizi incelemeye aldık. En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek size bilgi vereceğiz. Sevgilerimizle, Enpara.com

22 Nisan 2024 20:15

Merhaba, Müşterimizin talebini inceleyerek 22/04/2024 tarihinde Enpara.com'da kayıtlı olan e-posta adresine yazılı olarak bilgi verdik.

Ozkan
01 Temmuz 2024 00:41

Barış
13 Eylül 2023 22:47
Havva sonuçtan çok memnun

Havva
02 Eylül 2023 07:52
"Teşekkürler ilgilenen müşteri hizmetlerindeki arkadaş ve Enpara iyi ki çözüldü sorun sizinle devam."

18 Aralık 2023 23:23
Enpara Limit Kısıtlı Kullanıma Kapalı Limit