Seçil
18 Kasım 2024 20:29

Enpara hesabımı açmadan önce Enpara müşteri hizmetleri ile konuştuğumda Kuveyt Türk Katılım Bankası'na altın transferi yapabileceğimi söyledikleri için altın hesabı açtım. Birikim yaptıktan sonra göndermek istediğimde canlı desteğe yazıp talimatları gönderdim. Ancak mail olarak bana Kuveyt Türk Katılım Bankası'na altın transferi yapılmadığı bilgisi geldi. Tekrar müşteri hizmetleri ile iletişime geçtiğimde, anlaşmalı bankalarımız arasında altın transferi yapılabileceğini söylediler ve tekrar talep oluşturuldu. Ancak yine altın transferi yapılamadığı mailini aldım. Altın alırken güzelleme yapılıp iş başka bankaya transfere geldiğinde zorluk çıkarıyorlar. Bu sorunun acil çözülmesi gerekiyor. Transfer yapamadığım için mağdurum.

19 Kasım 2024 08:43 (Şikayetten 12 saat sonra)

Merhaba, Talebinizi incelemeye aldık. En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek size bilgi vereceğiz. Sevgilerimizle, Enpara.com

19 Kasım 2024 17:45

Merhaba, Müşterimizin talebini inceleyerek 19/11/2024 tarihinde kendisine bilgi verdik.

Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Anormal Kur Farkı Ve Altın Transfer Engeli

Kemal
11 Nisan 18:40
Özcan sonuçtan çok memnun

Özcan
16 Ocak 14:26
"Şikayetvar'a da Enpara'ya da çözüm için çabalarından dolayı teşekkür ediyorum."
Kaan sonuçtan hiç memnun değil

Enpara'da Altın Transferi Sorunu: Eskiden Yapabildiğim İşlemi Artık Yapamıyorum!

Kaan
21 Ocak 10:17

Enpara Altın Hesabı Transfer Ve Değer Kaybı Sorunu

Ali
20 Mart 13:16
Adem sonuçtan hiç memnun değil

Enpara'da Bilgilendirme Eksikliği Ve Transfer Sorunu

Adem