Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Electrolux Süpürge Sürekli Arıza Ve İade Sorunu

Electrolux Süpürge Sürekli Arıza Ve İade Sorunu
16 Aralık 2024 15:12

Geçen yıl Ankara Ankamall Media Markt mağazasından almış olduğum Electrolux markalı süpürge, aldığım günden beri arıza üstüne arıza çıkarttı. Değişik sesle çalışması ve ekranda sürekli yanan üçgen işareti gibi sorunlar yaşadım. 3 kere Media Markt'a gönderdim, 2 kere de kendim Etlik'te bulunan Electrolux'un kendi küçük ev aletleri yapan servisine götürdüm. Başlık değişti, boru değişti, en son ekran kartı değişti. Götür getir, bıktık artık. Son tamirden sonra makinenin çekiş gücü neredeyse sıfıra indi. Zaten çok iyi çeken bir makine değil; süpürgeyi kullanmak eziyete dönüştü resmen. Ürünün para iadesini istediğim halde beni telefon ile arayarak hiçbir gerekçe sunmadan, açıklama yapmadan iade yapılamayacağını söylediler. Bütün evraklar elimde mevcuttur. Ürünün para iadesinin yapılmasını istiyorum.

16 Aralık 2024 15:18 (Şikayetten 6 dakika sonra)
22 Aralık 2024 14:57

Aradım ürünün arızasının giderildiğini ve para iadesi yapılamayacağını söylediler ürün 5 kere servise gitti ve 3 tane parçası değişti ilk başlığı değiştiğinde ürünü alalı 1 ay olmuştu parçaları değişmiş ve çekiş gücü düşmüş olan bu süpürgeyi istemiyorum çünkü süpürgeyi kullanmak eziyete dönüştü çekmiyor.

26 Aralık 2024 16:11

Neden benim sorunum çözüme ulaşmadı?

Şehnaz
Şehnaz

Bu arıza hep olan bir şey neden çözüm yok bu şikayet okunuyor almayız Electrolux marka

Kader sonuçtan hiç memnun değil

03 Aralık 2024 21:36
Electrolux Süpürge Sorunları: Sürekli Arızalar Ve İade Talebi
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
03 Mart 2025 17:16