Electrolux Gürültülü Çalışan Çamaşır Makinesi!

30 Kasım 2024 23:253.951
29 Kasım 2024 23:38

Makinemiz kurulalı 3 gün oldu Medya marketten aldık makinemizi. Almaya gittiğimizde sessiz çalışan bir çamaşır makinesi istediğimizi özellikle söyledik buna rağmen Electrolux ün çok sessiz çalışan bir çamaşır makinesi olduğunu söylediler. Eski makinem zaten sesli çalışıyordu rahatsız ediyordu bu da şimdiden eski makinemizi aratmıyor. Sessiz makine isteyenler bunu dikkate almaları lazım.

2 Aralık 2024 09:00 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Tüketicimiz Sn. Dilek A., Markamızı tercih ettiğinizden ve değerli zamanınızdan vakit ayırıp görüşlerinizi bizler ile paylaştığınız dolayı teşekkürlerimizi sunarız. Görüşleriniz firmamız ve bizler için çok kıymetlidir. Shape living for the better sloganımız ile çıktığımız müşteri memnuniyeti yolculuğumuzda, güvenilir hizmet anlayışı ile çalışan firmamızın, mevcut durumda da yüksek olan standartlarını daha da yükseğe taşıyacak olan önerilere her zaman büyük bir ilgi gösteririz. Sizlere daha iyi hizmet sunabilmemiz için, firmamızın ürün ve hizmetleriyle ilgili düşüncelerinizi bizlerle paylaşmaya devam etmenizi rica ederiz. Görüş ve önerilerini paylaşan tüketicilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz. Electrolux Müşteri Hizmetleri

6 Aralık 2024 02:33

Makineyi görmeye geldiler ama sonuç alamadık daha. Makinenin videosunu aldı görevliniz size ulaşacağız dendi daha sonuç yok. Ben bu makineyi alırken mutlaka sessiz çalışsın demiştim. Satış elemanı Electrolux çok sessiz efendim dedi ama benim eski makinemin sesi ile aynı. Ben tümüyle sessiz bir makine olsun diye o çalışan mkinemi attım ve markanıza güvendim. Ben bu makinenin değişimini istiyorum ya da para iademi talep ediyorum.

6 Aralık 2024 02:35

Paramın iadesini talep ediyorum ya da makinenin değişimini istiyorum.

Voltaj Düşüşünde Çamaşır Makinesi Kilitleniyor Ve Yürüyor

Yusuf
18 Şubat 11:262.165

20.12.2024 tarihli suv2024000000243 numaralı faturayla satın aldığım Electrolux EW6F341PST çamaşır makinesiyle ciddi kul...

Tümünü Gör
Electrolux EW7F4404UT 700 Serisi Steamcare Hüsranı!

Electrolux EW7F4404UT700 Serisi Steamcare Hüsranı!

Ömer
Electrolux Makine Sorunu Çözülmüyor!

Electrolux MakineSorunu Çözülmüyor!

Çetin
Electrolux Müşteri Hizmetleri Bitik...

Electrolux MüşteriHizmetleri Bitik...

Selamet
Electrolux Çamaşır Makinesi Ömrümün En Büyük Hatalarından Biri

Electrolux ÇamaşırMakinesi Ömrümün En Büyük Hatalarından Biri

Enes
Electrolux Yetkili Servis Umursamazlığı

Electrolux YetkiliServis Umursamazlığı

Ömer
Electrolux Çamaşır Makinesi Problemli!

Electrolux ÇamaşırMakinesi Problemli!

Serdar