ECA  Şofben Gürültüsü Ve Servis Tutumu Sıkıntısı

Metin
14 Şubat 2023 14:37

Geçtiğimiz yaz başında, ECA. Markalı bir doğal gazlı şofben satın aldık. Yeni kurulumu ve gaz açılması ardından kurulumu onaylamak için gelen teknik servis, ilk kullanımda fark ettiğimiz, sanki davul çalıyormuş ya da ayakları dengesizmiş gibi çalışan çamaşır makinesine benzer vurma sesleri çıkaran şofben için normal bu dedi. 7-8 aydır kullanıyoruz ve ses hiç azalmadı. Sıcak su kullandığımızda mutfağı geçtim, salonda vurma sesleri yankılanıyor.

Sıcak su temininde ısı kayıpları ve geç ısınma gibi sorunlar çıkmaya başladığı için aradığımda servis temsilcisi telefonda, yeni serilerin çok gürültülü çalıştığını normal olduğunu ifade etti. Bugün bu sebeple servis kaydı açtık, öncelik tabii ki görevini yaparak su ısıtması ancak şu an yaşadığımız gürültü kirliliğini yaşamamalıydık. ECA bilinen iyi bir marka ise malının arkasında olmalı, kullanıcıları yatıştırmaya çalışan servis hizmeti hoş değil.

Bu şofben standart olarak arızalı çamaşır makinesi gibi ses çıkarıyorsa ben bu ürünü çöpe atar gider farklı marka ürün alırım. Bundan sonra hiçbir ECA ürününe de yaklaşmam.

14 Şubat 2023 14:40 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Sayın Metin G. Başvurunuz Satış Sonrası Hizmetler birimimize iletilmiştir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle [email protected] kanalıyla bizlere iletmenizi rica ederiz. Ayrıca tüm başvurularınız için Türkiye’nin her yerinden, 444 0 322 Çağrı Merkezimiz 7 gün 24 saat hizmetinizdedir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. ECA-SEREL Çağrı Merkezi

26 Şubat 2023 19:18

Müşterimize hizmet ve bilgi sunulmuştur. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

Donma Koruması Olmasına Rağmen Şofbenin Tekrarlayan Arızası Ve Aşırı Ücretlendirme

24 Ocak 14:10
donma-korumasi-olmasina-ragmen-sofbenin-tekrarlayan-arizasi-ve-asiri-ucretlendirme-1.pdf
Gökhan sonuçtan çok memnun

Gökhan
18 Nisan 2025 20:13
"İlgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim"
ECA Kategorileri