İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

ECA Kombi Sorunları: Çözümsüzlük Ve İletişimsizlik

17 Kasım 2024 16:03

13.11.2023 tarihinde proteus Premix marka 2 adet kombi aldım. Kombilerden 1 tanesi benim 1 tanesi oğlumun evine taktırdım. Benim evime takılan kombi sorunlu çıktı. 2 defa pompa (motor), 2 defa ana kart, 1 defa sensör değiştirdiler olmadı. Regülatör takmamız lazım dediler. Taktılar 2.500. Tl aldılar yine olmadı. Elektrikte sorun olabilir dediler. Elektrikçi getirdim ölçüm yaptı. Sorun yok dedi. 5 aydan beri çözülemiyor. 1 haftadan beri kombim çalışmıyor. Servisin, merkezin, bölge müdürlüğünün haberi var ama maalesef hiç birinden arayan soran yok. Yorumu size bırakıyorum. Bundan sonra benim evime asla ECA markası giremez

12 Ocak 2025 22:49

ECA marka kombim hala daha değişmedi 17 Kasım 2024 te bir yazı yazmıştım kombiye 3 defa ana kart 2 defa pompa 1 defa sensör değiştirdiler olmadı. Şikayetvar'a yazdıktan sonra beni hemen aradılar kombiyi denemeye alalım sizin kombi oluncaya kadar başka bir kombi takalım dediler peki tamam dedim. 3 hafta kombi denemesi yapmışlar beni aradılar kombinizi getiriyoruz getirdiler 3 gün sonra kombi yine arıza vermeye başladı resetliyorum çalışıyor ( ha bu arada 3 hafta kullandığım getirdikleri kombide hiç sorun yaşamadım). 4440322 telefonu arayarak kombimin değişmesini talep ettim. 7 8 aydan beri sorun yaşıyorum maalesef çözüm yok bugün yine arıza kayıt ve kombi değişimi istedim. Allah rızası için benim sorunumu çözün bu kışın soğukta battaniyeye sarılıp oturuyoruz. Sizleri takdirine bırakıyorum.

17 Kasım 2024 16:04 (Şikayetten 1 dakika sonra)
18 Kasım 2024 12:49

Sayın yetkililer sizler sıcacık bürolarınızdq keyif çatarken geçen hafta salı gününden beri benim kombim çalışmıyor. Evde küçük çocuk var battaniyeye sarıp oturtuyoruz bir de yazıyorsunuz şikayetinini 4440222 telefonu arayarak yapın diyorsunuz dün görüşüldü. Halen ne gelen ne de arayan var. Sosyal medyada yazmaya devam edeceğim mağduriyetimi bilginiz olsun

27 Kasım 2024 18:28

20.11.2020 tarihinde ECA servisinden eski bir kombi getirip taktılar benim kombimi aldılar fabrikaya göndereceklerini söylediler aldıklarına dair herhangi bir evrak bırakmadılar. Sorduğumda kombiniź fabrikada neden arıza yaptığının tespiti yapılıp onarıldıktan sonra getireceklerini söylediler. Yani kısacası daha sorun çöźulemedi. Sadece suni çözüm

10 Aralık 2024 14:32

Müşterimize hizmet ve bilgi sunulmuştur. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

Cansu
Cansu

Kayınpederime sonuna kadar katılıyoruz. Bizler bu soğuk havada haber bekliyoruz. Ara tatil misafirimizin fazla olmasına rağmen evdeki çocukları yetkili servisten gelen kişiler gördüğü halde bir işlem uygulanmadı. ECA başlı başına pişmanlıkmış. Ailecek bize öğrettiğiniz için teşekkür ederiz.

Serap sonuçtan çok memnun

Serap
14 Aralık 2023 20:40
"Marka temsilcisi Nadir bey'e çok teşekkür ederim birebir teknik ekip arkadaşları yönlendirdi gidişatı ve sorunu çözdürebilmek adına çabaladı en başta sabrı için teşekkürler beni dinledi en ince detayı bile sordu anlattım ve sorunum çözüldü"
Serhat sonuçtan memnun

ECA Kombi Su Kaçağı Ve Haksız Servis Ücreti

Serhat
29 Mart 2025 23:43
"Şu anlık sorunum çözüldü gibi görünüyor takip edeceğiz ama ilk geldiklerinde alınan servis ücretinin iadesini talep ediyorum. Teşekkürler..."
Fatih sonuçtan çok memnun

Fatih
19 Ekim 2024 23:18
"Özellikle teknik servis Ahmet Moralı beye ilgisinden dolayı teşekkür ederim. Gece saat 23.00 da olsa gelip 1 saat boyunca arıza kaynağını tespit edip müdahale etti"
ECA Kategorileri