ECA Kombi Servis Ve Müşteri Hizmetleri Sorumsuzluğu

15 Kasım 2023 18:47

ECA kombi servisi sorumsuzluğu
31 Ekim 2023 tarihi de 4. Kez ejanjör temizliği için servis geldi. Gelen kişiler 2 tane stajyer öğrenciydi. İşlemi bitirip gittiler. 5 Kasım 2023 tarihinde kombinin E03 hatası vermesiyle servisi aradık ve servis geldiğinde soğuk vanasının kapalı olmasından dolayı bu hatayı alıyorsunuz dedi. Sizin stajyerler iniz kapalı bıraktı. Bu vana kapalı kalmalı dediler. Usta lafı çevirmeye başladı. Vana kapalı olsa da bir şey olmaz. Vanayı açıp gidecekti. İtirazım üzerine tekrar ejanjör temizliği yapılacak dendi 5 gün içinde ejanjör mü tıkanır. Tekrar götürüp temizlendi usta ısrarla 45 derece suyun sıcaklığı bu diyerek gitmek istedi. Arızanın giderilmediğini belirttiğim zaman yarın ustalar gelip baksın ben çözemedim diyerek gitti. Bundan bir hafta sonra dükkandan arayarak ejanjör ün değişmesi gerektiğini ve 1050 TL olan ücreti 700 ye indirdiler. Bende iki ay içinde 4 kere ejanjör temizliği yapıldı. 2000 TL'ye yakın para verdim. Madem ejanjör açılmıyordu temizlemeseydin. Değişim parası talep etseydin. Müşteri hizmetlerini aradığım zaman bölge sorumlusuna mail attıklarını durumun aciliyetini belirttiklerini söylediler. Bende ücret ödemeyeceğim servis ücretsiz değişecek dedim. Bunun ardından 7 kere müşteri hizmetlerini aradım. Sürekli size dönüş yapılacak dendi. Tekrar aradığım zaman telesekreter servis randevu linki SMS le gönderilirdi diyerek suratıma kapatıldı. Müşterinin suratına kapatması müşteri hizmetlerinin büyük bir ayıbıdır. 8 keredir arıyorum ne teknik servis geliyor ne de müşteri hizmetleri sorunu çözüyor. Sürekli size dönüş yapılacak deniyor ve kapatıyorlar. ECA gibi büyük bir firma küçük arıza çözemiyor ise yazıklar olsun. Sürekli hem teknik servis hem müşteri hizmetleri oyalıyor. Vatandaştan para alıyorlar sürekli. Benim kombimin soğuk vanası kapatılıyor. Kombim patlasaydı hesabını kim verecekti. En kısa zamanda arızam çözülmezse hukuki yollarla hakkımı arayacağım. En kısa sürede arızam çözülecek.

23 Kasım 2023 21:56

17 Kasım 2023 tarihinde bölge müdürlüğü tarafından arandım. Benim ısrarlarım sonucunda ücretsiz parça değişimine gidildi. Bölge müdürlüğü tarafından servis uygun zamanda gelip bakacak arayın randevulaşın denildi aradığım zaman yarın kaçta geleceksiniz dedim cumartesi günü gelmeyeceğim yoğunuz pazartesi geliriz dendi. Pazartesi günü 14.00 aradım ne zaman geleceksiniz arkadaşlar servisten gelsinler gelecekler dendi saat 18.30 da dükkana gittim kapatmaya yakınsınız ne zaman geleceksiniz dedim yakın olduğu için sona bıraktık geleceğiz dendi. Saat 19.30 civarı gelindi rahat 20 dakika kombiden parça sökmeye çalıştı ejanjör sökümü bu kadar uzun sürmüyordu dedik niye uğraşıyorsun bu kadar dediğimiz zaman yaklaşık bir ay önce fatura kesilmeden değişen türbülansın fotoğrafını firma istedi onun fotoğrafı çekeceğim dendi. Ustanın yüzüne karşı sen kombiyle oynadın bilerek parça bozdun dediğimiz zaman itiraz etti. Rahat 35 40 dakika uğraştı. Ustaya bak sıcak su yine gelmiyor deyince o zaman arayın firmayı gelip size sıfır kombi taksınlar cevabı oldu. Suyu ısıtan bu parçadır. Başka da yok dendi. 2 gün kullanalım arıza devam ederse cagririz sizi dedik ve gittiler. Arızam sıcak suyu kullanamamdı. 22 Kasım 2023 tarihiyle E01 hatası almaya başladım. Müşteri hizmetlerine 8 kere aramamda belirtim bu servis gelmesin il merkezindeki servis gelsin tamam dediler yine bunlar geldi. Bölge müdürlüğü muhtemelen bir kereye mahsus ücretsiz parça değişimine gidildi diyecek bu parçanın parasını almak zorundayız diyecek. Ben para falan vermiyorum benim arızam çözülmüş değil arıza çözülüne kadar parça mı değişiyor bakım mı yapılıyor beni alakadar etmez ejanjör değişimini bir lütuf olarak göstermeyin. Ustanız tarafından kasıtlı olarak bozuldu. Ejanjör un parasını çıkartmak için. Kesinlikle para vermiyorum 20 gündür sıcak suyu kullanamıyorum. Sıcak suyun gelmesinin nedeni E01 olsaydı 20 gündür aynı hatayı alırdım değil mi kasıtlı şekilde bozuldu. Gerekli bakım ve onarım ücretsiz bir şekilde yapılacak. Sökülen ejanjör um bana verilmedi firmaya göndereceğiz denilerek bizden alındın sökülen ejanjör de mülk sahibine aittir

17 Kasım 2023 12:39

Müşteri temsilcisi her seferinde notumu aldım bölge temsilcisiyle iletişime geçilecek bu siteye yazdıktan sonra bölge temsilcisi iletişime geçmeye tenezzül etti. Teknik servisin 700 TL lik teklifini kabul etmediğim için müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim. Aynı teklifi bölge temsilcisi teklif etti. Kesinlikle kabul etmiyorum. Ayrıca iki servis ücreti işçilik almayız gibi sözde indirim adı altında ve ben parçaya garanti veriyorum ama kireç hariç zaten ejanjör kireç harici bozulmaz bunu lütuf olarak gösteriyorlar. Faturanız var mı dediklerinde servis fatura kesmiyor dediğimiz de siz isteyeceksiniz diyerek bizi suçlu çıkardılar. Firma temizliği önermiyormuş servis yapıyormuş bizi suçlu çıkararak madem 4 kere açılmadı parça değişseydiniz diyerek bizi suçlu buldular. Bölge temsilcisi ısrarla parça parası alınacak diyor bende ısrarla parça parası vermeyeceğim ister stajyerden kesin ister usta cebinden karşılasın ister firma karşılasın beni alakadar etmez firma da serviste insanlardan para alıyorlar. İki keredir stajyer hatası yüzünden para veriyorum. Artık vermiyorum. Benim arızam ücretsiz şekilde çözülmezse hakkımı uzlaşma yoluyla değil hukuki yollarla arayacağım. Tüketici Hakem Heyeti'ne de değil asliye ceza mahkemelerinde dava açacağım. Eğer fatura olmadığı için dava açmayacağımı sanıyorsanız kamera kayıtları ve arama kayıtları mevcut hepsini mahkeme de sunacağım. Derhal benim arızam ücretsiz şekilde çözülecek Bu ikinci kere yazışım hiçbir şekilde arızam çözülmüyor. Benim arızam ücretsiz şekilde çözülmezse hakkımı uzlaşma yoluyla değil hukuki yollarla arayacağım. Tüketici Hakem Heyeti'ne de değil asliye ceza mahkemelerinde dava açacağım

17 Kasım 2023 12:39

15 Kasım 2023 18:53 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Sayın Murat A. Başvurunuz Satış Sonrası Hizmetler birimimize iletilmiştir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle [email protected] kanalıyla bizlere iletmenizi rica ederiz. Ayrıca tüm başvurularınız için Türkiye’nin her yerinden, 444 0 322 Çağrı Merkezimiz 7 gün 24 saat hizmetinizdedir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. ECA-SEREL Çağrı Merkezi

15 Kasım 2023 19:01

Yarın benim kombime gelip bakılacak kesinlikle kabul etmiyor yarın servis gelip ücretsiz bir şekilde ejanjör değişimi yapılacak

16 Kasım 2023 10:45

Bugün gün içerisinde servis gelip kombiye bakacak ben 11 gündür bekliyorum daha fazla beklemek istemiyorum. Servis sıfır jelatinli ejanjör ü benim gözümün önünde açılacak aksi halde kabul etmiyorum ikinci el parça takarsınız ne firmaya ne de servise güvenim yok. Soğuk su vanasını kapalı olmasından dolayı başka parçalarda yanmış olabilir tüm parçalar tek tek kontrol edilecek yıllık bakımı yapılarak tüm işlemlerin yapıldığı fatura kesilecek fatura da değişen parçaların tek tek seri numaraları yazılacak. Bugün gün içinde gelinecek

17 Kasım 2023 11:58

20 Kasım 2023 12:17

Müşterimize bilgi sunulmuştur. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

23 Kasım 2023 21:55

24 Kasım 2023 10:25

Sorunum ne zaman çözülecek 20 gündür bekliyorum

ECA Kombi Ve Servis Pişmanlığı

Umit
15 Temmuz 2024 19:01

Kombi Bakımı Sonrası Petekler Isınmıyor!

Duygu
18 Şubat 2025 17:24

Selçuk
01 Kasım 2023 14:58
H. Mnk sonuçtan çok memnun

H. Mnk
29 Nisan 2025 18:03
Akın sonuçtan hiç memnun değil

Akın
05 Mart 2025 12:09