ECA Kombi Ve Servis Pişmanlığı

Umit
15 Temmuz 2024 19:01

ECA kombi pişmanlığı, bir daha kapıma sokmam. ECA confeo Plus marka kombi aldım hem yerli, hem az arıza yapıyor diye. Lakin belaya bulaştım. Sürekli sıcak su da derece yükseldiği için defalarca ısı sensörü değişti. 2017'de garantisi bitti. Bende 2 yıl önce ek garanti yaptırdım. Sorun yaşasam da bir şekilde çözüldü. Lakin bu sefer, su 35 dereceye ayarlıyoruz kombiyi lakin suyun açık kalmasına göre
67 dereceye kadar çıkıp yakıyor, bizleri. Garanti bitmeye yakın arıza yapınca. Servisi aradım hem bedava bakım hakkımı kullanırım, hem arıza giderilir dedim. Lakin, bakıma gelen servis elemanı kaba şekilde davranmaya başladı. Adam resmen atar yapmaya başlayınca şikayet ettim. Sonra birden kayıtlar yok denmeye başladı. Bir arıza yok deyip gitti. Ne yalan söyleyeyim müşteri hizmetleri de pek ilgilenmedi. Bende bir daha kayıt oluşturdum. Bu sefer de suyu ölçecek cihaz yok denip. Cihaz garantisinin bittiği güne randevu verildi. Ben yokken gelen teknisyen 1 dakika video çekip, cihazda sorun yok deyip gitmiş. Mübarek insan 1 dakika da kim duş alıyor. Bizde test ediyoruz lakin 67 dereceye gene çıktı beklese anlayacak ama derdi sorunu çözmek değil. Sorun yaratmak olduğu için sorun çözülmüyor haliyle. Müşteri hizmetlerine her platformda hakkımı arayacağımı söyledim. İlk olarak şikayet vardan başlamak istedim. Müşteriyi yok saymak ne demek. Dalga geçer gibi davranmak ne demek. Biz müşteriler Varsak, sizler varsınız. Bunu hatırlayın bence. Bir daha sizden asla ürün almam aldırtmam. Sorunumu çözerler mi? Hiç sanmıyorum ama başka tüketicileri bilinçlendirmek için yazmak istedim.

15 Temmuz 2024 19:02 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Umit K. Başvurunuz Satış Sonrası Hizmetler birimimize iletilmiştir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle [email protected] kanalıyla bizlere iletmenizi rica ederiz. Ayrıca tüm başvurularınız için Türkiye’nin her yerinden, 444 0 322 Çağrı Merkezimiz 7 gün 24 saat hizmetinizdedir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. ECA-SEREL Çağrı Merkezi

08 Ağustos 2024 07:17

Müşterimize bilgi sunulmuştur. Müşterimizin ileteceği randevu kapsamında takip edilmektedir. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

Salih
11 Mayıs 2024 11:28

Selçuk
01 Kasım 2023 14:58
Fatos sonuçtan çok memnun

Fatos
30 Ocak 2025 15:20
"ECA genel merkezden arandım konu ile çok ilgilendiler. Servis ücret iadesi yaptılar. Ücret dışında ki rahatsızlıklarım için sonra ki süreçte destek olmak için kendi iletişim bilgilerini verdiler. Ve tekrar aynı sorun yaşanmaması için alınabilecek önlemleri araştırıp benimle paylaştı Arda bey, kendisine teşekkürlerimi iletiyorum."
ECA Kombi İle Sürekli Sorun Ve Yetersiz Servis Hizmeti
Ümmihan sonuçtan hiç memnun değil

Ümmihan
11 Haziran 2024 01:05