ECA Citius Kombi İle Isınma Sorunu Ve Yüksek Fatura

19 Aralık 2024 00:289.103

ECA citius Premix kombi yerden ısıtma sistemine takılı. Yerden ısıtma modunda çalışıyor ama ne Eco modda ne comforta ev ısınmıyor. Gelen servis oda termostatı yerden ısıtmaya olmaz dedi. Kombi sürekli çalışıyor ve fatura çok kabarık geliyor.
Yetkili servisi çağırdım. Bar düşük dedi. Binaya hidrofor taktım. Bar sorunu yok bar 1.5 ta ama yerler ısınmıyor. Sürekli çalışmasına rağmen.
Sözün kısası ECA citius kombi su an için pişmanlık.

1 Destek
19 Aralık 2024 00:29 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın İsmail Ç. Başvurunuz Satış Sonrası Hizmetler birimimize iletilmiştir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi bizlere iletmenizi rica ederiz. Ayrıca tüm başvurularınız için Türkiye’nin her yerinden, Çağrı Merkezimiz 7 gün 24 saat hizmetinizdedir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. ECA-SEREL Çağrı Merkezi

20 Aralık 2024 18:30

Müşterimize bilgi sunulmuştur. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

İsmail
29 Aralık 2024 11:20

Yalandan aradılar. Aynı sorunları tekrar anlattım. Ne geri dönüş oldu. Ne de çözüm sundular. ECA servisleri nedeniyle bu markadan uzak durun.

ECA Kombi Tadilatında Sürekli Sorunlar Ve Ek Maliyetler

21 Aralık 2024 15:4710.228

"Tekrardan arıza başlığı altında görüşmemek üzere, ilginizden dolayı teşekkür ederim."

ECA Kombi Sorunu

31 Temmuz 2023 11:199.877

ECA'dan almış olduğum kombim ( citius Premix) daha bir ay bile olmadan cihazda kayıtlı bütün hataları her gün sırasıyla ...

1 Destek2 Yorum

ECA Citius Premix Kombi İle Bitmeyen Sorunlar

19 Ocak 2025 20:535.101

Merhaba, ECA Citius Premix modeli 2023 Aralık ayında aldık. 1 yıl sonra, Ocak 2025'te hata vermeye başladı. Önce A06 hat...

1 Destek

ECA Citius Premix Kombi E03 Hatası Ve Kullanıcı Hatası Gerekçesiyle Ücret Talebi

2 Mayıs 2025 12:237.832

ECA Citius Premix kombi daha 4 aylık olmasına ve o kadar süredir çalışmasına rağmen su birden ısınıp kombi E03 hatası ve...

2 Destek1 Yorum

ECA  Wi Fi Uzaktan Kontrol