Bağlıca E-bebek, Yanlış Bilgilendirme / Kaba Çalışan

Ceren
26 Mart 2023 21:40

Bağlıca e-bebek personeli Türkan Hanım:
Bilkent e-bebek mağazasında lacivert rengi 4499 olan Chicco oto koltuğu siyahını istediğimiz için sorgulamışlar Bağlıca mağazasında var demişlerdi. 26/03/23 saat 17:16'da 08502601060 dan önce Türkan hanımı bağladılar, öyle bir ürün yok dedi. Israr edip durumu anlatınca olduğunu fark etti. Arada bekledim tekrar açan kişiye Fiyatı 4499 TL değil mi ona göre geleceğiz diye ısrarla sordum ve evet dedi. (Kayıtlardan kontrol edebilirsiniz)
Gittiğimizde ürünün siyahının mağazada 4999 TL olduğunu öğrendik. Gidip gelirken kaybettiğimiz zaman ve yanlış bilgi yüzünden yaşadığımız mağduriyeti anlattık, özür dilemek bir yana, Türkan hanım, "Ben demedim sizi başkasına bağlamışlar" diye iş arkadaşına suç attı. Kendisine sormamıştık ancak "Diğer mağaza daha ucuzsa oraya gidin alın." diye akıl verdi. "500 TL daha ucuza alamadığı için sinirleniyor." gibi tepkiler gösterdi.
Tepkimizin temel sebebi iletişimin çok amatör ve kaba bir üslupla yürütülmesiydi.
Öncelikle E-bebek adına orada bulunan çalışanın bu işgüzarlıkla ve hoyratlıkla verdiği cevaplar ve bağırışlarından şikayetçiyiz. Başka bir iş arkadaşını suçlayacak kadar zayıf bir çalışan görmekten üzgünüz. Diğeri yanlış bilgi ile kaybettiğimiz zamanın ve mağduriyetin bir özürle bile telafi edilemeyişi e-bebeğe yakışmamıştır, bundan şikayetçiyiz.
Son olarak aynı ürünün lacivertini 4499 TL'ye Bilkent e-bebekten aldık. Yanlışlık yoktu doğru fiyattı, Bilkent e-bebek ekibine profesyonellikleri için teşekkürler

E-Bebek Online Sipariş İptali Ve İade Kodu Sorunu

Beyza
07 Mart 12:42

Siparişim Teslim Edilmedi, Bilgilendirme Ve İade Yapılmadı

Ceyhun
11 Eylül 2025 10:27

Cihat
21 Mart 2025 14:47
Ali sonuçtan hiç memnun değil

E‑Bebek Ve Bir Günde Kargo’da Eksik Ürün Teslimatı Ve İlgisizlik

04 Mart 19:18
Mert sonuçtan hiç memnun değil

Aynı Ürün İki Müşteriye Satıldı, Mağdur Edildim

07 Eylül 2025 20:51