Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

15 Kasım 2024 21:07

09 Ekim Tarihinde Amazon alışveriş sitesinden 408-0548631-4869922 sipariş numarası ile Samsung S24 Ultra 63498 TL karşılığında ve Cep telefonu takas indiriminden faydalanarak alışveriş yaptım. Kampanyada Easy Cep firmasına iPhone 7 Plus cep telefonumu 09 Ekim tarihinde kargo ile gönderdim. Cep telefonum 10 Ekim tarihinde EC24100900129 numaralı satış sözleşmesi ile onaylanıp tarafıma 1971 Tl ödeme yapılmıştır. Sözleşme gereği aldığım telefonun iade süresi olan 10 Kasım tarihi dolduğunda tarafıma 8000 TL ek destek ödemesi yapılacaktı. 10 Kasım tarihinden 15 Kasım tarihine kadar 5 gün boyunca müşteri hizmetlerini her gün 2 defa olmak üzere 10 defa aradım. Hiçbir şekilde ne dönen oldu. Ne açıklama yapan oldu. Ne de 5 gün geçmesine rağmen telefonumun 8000 TL ödemesi yapılmadı. Müşteri hizmetlerinden kimle görüşsem yetkimiz yok. Muhasebe birimine iletiyoruz bugün yatar deyip yalan konuştular. Hepsi aynı kelimelerle yalan, masal uydurdular. Telefonumu satın aldılar ödemesini yapmıyorlar. Easy Cep nasıl ticari ahlaka sahip takdir edebilirsiniz. Easy Cep verdiği sözü taahhüdünü yerine getirmediği gibi 1 kişi bile arayıp bilgi vermiyor. Muhatap yok, iletişim sıfır, müşteri memnuniyeti sıfır. İnsanın sinirleri ile oynuyorlar. 5 gün oldu. Telefonun parasını vermiyorlar.

profile profile profile
15 Kasım 2024 21:10 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Merhaba, Deneyiminiz için üzgünüz. Size kayıtlı telefon numaranız ve e-mail adresiniz üzerinden en kısa sürede ulaşarak yardımcı olacağız. Tüm destek talepleriniz için canlı destek hattımızdan bize ulaşabileceğinizi ayrıca belirtmek ister, anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla,

15 Kasım 2024 21:17

Masal anlatmayın. Matbu mesajı cevap yazmayın. Yalanı, insanları aldatmayı bırakın. 8000 TL ödememi yapın. Ticari ahlak taahhüdünü yerine getirir. Bu nasıl ticari ahlaktır. Easy Cep yaklaşma. Telefonunuzu vermeyin muhatap bile yok. Yarın Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurup telefonumun iadesini ve maddi kaybımın yasal faizi ile ödenmesini talep edeceğim.

15 Kasım 2024 21:19

Belge yükledim

16 Kasım 2024 12:33
17 Kasım 2024 21:40

Easy cep çözüm merkezi temsilcisi aradı. Bu hafta sorunu çözeceğini belirtti. Bekliyorum.

21 Kasım 2024 15:40
22 Kasım 2024 15:49

Zeynep hanım bu hafta paranızı yatıracağız dediniz. 1 hafta oldu hala yatmadı. Sizin de etkiniz yetkiniz yok mu. Easy Cepte yetkili etkili olan,1 kişi yok mu sözünde duracak, ahlaklı ticarete evet diyecek, yalan konuşmayacak, insanları dolandırmayacak. Bu easy cep şirketmi yoksa şebeke mi inanın anlamadım. Zeynep hanım sizin de sözünüz yalan çıktı. Tahmin ediyorum sizi de dinleyen yol bu şebeke de.

02 Aralık 2024 10:39

Zeynep hanım aramanızı bekliyorum. Arayacağım dediniz. Para hala yatmadı. Bizzat ben ilgileniyorum. Merak etmeyin çözeceğim dediniz

Yorumlar (8)

Korhan

Son durum nedir Mustafa bey; benim de 70. Gün itibariyle hiçbir gelişme yok. Bu hafta icraya vereceğim.

Korhan

27 Aralıkta Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurduktan 3 gün sonra yatırdılar parayı.

Korhan

Buraya söylemek istediklerimi yazdırmıyorlar. Yoksa neler neler yazacağım da... 19 Eylülde bende Amazon'dan Galaxy S24 Ultra telefon alırken EasyCep'in takas seçeneğini kullandım. 24 eylülde 3950 lira değer biçtikleri kusursuz eski telefonumu gönderdim. 26 Eylül'de bana yok telefonumun ekranında bir sorun varmış gibi 135 lira teklif ettiler. Ek takas seçeneği için 8000 lira destek olduğu belirtildiği için hadi dedim kabul edeyim. Piyasada zaten telefonuma 4000 lira veriliyordu. 135 lirayı hemen ertesi gün ödedikten sonra 60 günü çoktan geçtik ödeme yapmadılar. Daha önce 3 kere aramıştım hepsinde müşteri hizmetleri haklısınız finans birimiyle görüşüp ödemeniz yapılacaktır dendi. Bugün 4. Kez aradım ve ilk dafa bana 1000 lira altında ödeme yapılan cihazlarda ek takas seçeneği uygulanmıyor dendi. Oysa ne telefonumu gönderirken ne de herhangi bir belgede böyle bir bilgi, görsel, tarafıma iletilmiş herhangi bir bilgilendirme yok. Buyurun bu da bana gönderdikleri satış detayı.

Murat

22 Kasım 17:08 Size 6 aylık easy de maceramı anlatacağım ona göre bu şirket hakkında alışveriş yapılır mı ona göre değerlendirin 24 05 2024 tarihinde 11 Pro max telefon aldım 24.06.2024 tarihinde şarj tutmuyordu servise verdin telefonu 1 hafta sonra bana geri yapıldı diye geri verdiler tekrar aynı şarjdan dolayı 16:07 2024 tarihinde geri servise yolladık ıst Güngören kale outlett mağazasına verildi bizi tekrar aradılar telefonun olmayacağını ve ya kupon veya para iadesi talebinde bulundular para iadesini yapar mısınız easy tamam dedi (bir bataryayı değiştiremeyecek kadar küçük bir firma) 24:06:2024 itibaren tüm müşteri hizmetleri bizi bu tarihe kadar oyaladılar 22:11:2024 tarihinde Tüketici Hakları'na şikayette bulunacaktım ama kabul görmedi bilginiz olsun şirket adına alındığı için adliyeye gideceksiniz dediler adliyece savcıyla görüşme yapıldı arabulucu dan sonra eğer ki ödenmezse haciz işlemleri yapılacakmış yani yeniden uğraşacağız

Murat

Kardeşim senin 1 ay oldu ben 6 aydır alamıyorum hiç oyalanma Tüketici Hakları'na müracaat et ben pişman oldum zerre Umurunda Değiller yalandan yere arıyorlar senin oyalamaktan başka yapacakları hiçbir şey yok sonrasında üst yönetimden aradıklarını söylüyorlar yanı Anlayacağın kimse bir şey yapmıyor

Umutcan

Anladığım kadarıyla hala daha yatırmamışlar ben de bugün gidip şikayette bulunacağım

Umutcan

Mustafa bey alabildiniz mi iadenizi

Bugün avukata vekalet vereceğim. Direk icraya verecek. İcra yoluyla yasal faizi ile hemen alırım dedi.

Güney
04 Şubat 17:40
Alper sonuçtan hiç memnun değil

Alper
07 Haziran 2024 16:37
EasyCep Ödeme Yapmıyor. Ödemeyi Bekleterek Tüketiciyi Mağdur Ediyor.
Uğur sonuçtan çok memnun

Uğur
02 Eylül 2024 18:07
"Müşteri hizmetleri yetkilisi zeynep hanıma teşekkür ederim."
TrustBuy Güven Skoru