05 Ocak 2024 10:43

Easy Cep firması paramı zamanında yatırmadı ve devam ediyor. 28.12.2023 tarihinde Kadıköy mağazasına gidip cep telefonumu sattım. Bana 3 iş günü içinde paranız hesabınıza yatırılacaktır diye evrak verdiler. Aramalarım sonucu kimse paranın ne zaman yatacağını hakkında bilgi vermediği gibi yasal haklarınızı arayabilirsiniz şeklinde geri dönüş aldım. Şimdi bu easy cep firması ülkede olmayan yargı sisteminin arkasına sığınıp tüketicilerinin haklarını hiçe sayıyor. Bu tokattan başka bir şey değil.

05 Ocak 2024 11:05 (Şikayetten 22 dakika sonra)
05 Ocak 2024 11:18

Saatlerdir Kadıköy mağazadaki Salim Bey ile görüşüyorum. Çalışanlarınızı bile mağdur ediyorsunuz. Bize cevap bile veremiyorlar. Ve tüm tepkiyi sizin yüzünüzden çekmek zorundalar. Kadıköy Hakem Heyeti ile görüştüm. Easy Cep firmasın için dolan dırdırcılık davası açacağım. Dosya masrafı 750₺. Sizin asıl yüzünüzü ortaya çıkaracağım. Kadıköy mağazanız önünde pankartlı canlı yayın açacağım. Sizin artık bir abdest alma zamanınız geldi!

05 Ocak 2024 12:35

Müşteri hizmetleri telefon açmıyor. Siz kimsiniz? Adalet Bakanıyla fotoğraf çektirmeyle olmaz bu işler. Yasal süreci başlatmak için Kadıköy Hakem Heyeti'ne gidiyorum.

05 Ocak 2024 13:22
05 Ocak 2024 13:30

Uğraşlarım sonucu paramı gönderdiniz ve hatta bu sorunu çözmeniz artık önemli değil. 2 gündür uğraşlarım sonucu Hakem Heyeti'ne gideceğimi anladığınız da ve sinir sistemimi altüst etmenizden dolayı sizin yakanızı hiçbir sosyal medya ağında bırakmayacağım. Tüm mağdur insanlar için sizinle uğraşacağım! Siz ve sizin gibi firmalar yaşamamalı!

05 Ocak 2024 18:49

Cenk sonuçtan çok memnun

26 Haziran 2023 23:55
"Esaycep sorunumla ilgilenerek çözüm oluşturdu. Teşekkürler"
Murat sonuçtan memnun

Murat
09 Haziran 2023 15:10
"Maalesef süreç çok uzadı bu da firmaya olan güvenimi çok sarstı neyse ki geçte olsa çözüme ulaştığı için teşekkür ederim"
Yasin sonuçtan çok memnun

Yasin
26 Ekim 2023 17:46
"Sorunumun çözümünde yardımcı olan, güler yüzlü ve anlayışlı personelinize teşekkür ederim."
Buğra sonuçtan hiç memnun değil

Buğra
28 Aralık 2023 21:17
Easy Cep Ödeme Gecikmesi
Erdal sonuçtan memnun

Erdal
25 Aralık 2023 16:54
"Geç olsa da sorunum giderildi teşekkürler."