Onur sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2024 17:47

Şikayetvar'da birçok şikayet gördüğüm için tereddüt ettiğim Dyson Gen5detect Absolute (Mor/Gri) ürününü, marka ismine güvenerek 21 Aralık 2024 tarihinde sipariş ettim. 25 Aralık 2024 tarihinde ürün tarafıma teslim oldu. Teslim sonrası kurulumunu yaparak kılavuzu okudum ve tüm başlıkları tek tek test ettim. En son Mini Motorhead başlığını test ettikten sonra, başlığın hemen altında bulunan kırmızı şeridin bir ucunun 2 parmak kadar kalktığını, yapıştırılmadığını gördüm. Bu durum sonrası saat 18.50 - 19.00 arasında müşteri hizmetlerini aradım. Müşteri hizmetleri, bu durumun bir kusur olmadığını ve bu şekilde kullanabileceğimi söyledi. Ancak, ben bu şekilde kullanmanın doğru olmadığını belirttim ve kullandıkça diğer kısımlardaki yapışkanın da söküleceğini ifade ettim. Buna rağmen, daha bir kez kullandığım başlığın değişimini onaylamayarak bu şekilde kullanmamı, hatta isterseniz kendiniz yapıştırıcı ile yapıştırabileceğimi söylediler. Ertesi gün, yani 26 Aralık 2024'te, sitesinde bulunan canlı destek üzerinden tekrar iletişime geçtim ve durumu anlattım. Canlı destek, Techsee üzerinden bağlantı sağlayarak başlığın görsellerini inceledi ve yine bana sıfır aldığım üründeki başlığın altındaki şeridin yapışmamış olmasının kusur olmadığını söyledi. Daha fazla uğraşmamak ve ilk günden bu marka ile bağımı koparmak için iade talebi oluşturdum. Eğer satın almayı düşünüyorsanız ve bu mesajları okuyorsanız, lütfen benim yaptığımı yapmayın. Belki size cihazınız düzgün gelebilir fakat yarın öbür gün başlıktaki lastiğin yıpranması, başlık şerit sorunları yaşandığında söylenecek tek şey "kullanıma engel değil". Beni kullanıma engel olup olmadığı ilgilendirmiyor. Ben piyasadaki en pahalı süpürgeyi alıyorum ve teslim aldığım gün böyle bir şey ile karşılaşıyorum. Ürünün arkasında durmak yerine, "kullanıma engel değil, yapıştırın kullanın" mantığında destek ekibinden dönüş alıyorum.

Eklediğim görsellere bakarak, sıfır aldığınız bir ürünün bu şekilde teslim edilmesinden sonra tarafınıza "kullanıma engel değil, yapıştırın kullanın" denildiğini hayal edin.

01 Ocak 2025 13:09 (Şikayetten 5 gün sonra)

01 Ocak 2025 23:21

Müşteri hizmetleri tarafıma ulaşıp ilgili alanın hiçbir şekilde hiçbir şeye etkisinin olmadığını söyledi. İsterseniz tamamen sökün şeklinde bir dönüş sağladı. Parça söylediği kadarıyla tamamen görünüm imiş (kesinlikle buna katılmıyorum parça süpürülen alana yapışan şeyleri çözüyor), daha fazla tartışmak istemediğim için tamam diyerek telefonu kapattım, şunu anlamıyorum durum sadece görünüş olsa bile benim sıfır aldığım ürünün görünüşünde sorun olması nasıl normal olabiliyor? Uzun lafın kısası ürün işini yapıyor fakat marka ürünün arkasında durmuyor aksine yalan beyanlarla sorunları sorun değilmiş gibi lanse ediyor.

Onur

Kesinlikle para verilmez Dyson pişmanlıktır. Benim ürünümde hiçbir deformasyon kırık çizik olmadığı halde yardımcı olmadılar. Parça kalitesi çok kötü müşteri hizmetleri çok kötü.

Rüveyda sonuçtan hiç memnun değil

Rüveyda
03 Ocak 2025 14:35