Eren sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Yurt Dışı Cihazı Voltaj Sorunu

Dyson Yurt Dışı Cihazı Voltaj Sorunu
09 Eylül 2024 17:19

Amerika'dan Dyson Airwrap aldık. Voltaj problemi olduğunu Türkiye'ye gelince fark ettik. Müşteri servisini aradığımızda problemin ancak alınan ürünü 4'te 1 fiyatına iade alınıp Türkiye voltaj standartlarındaki cihaz ile arada oluşacak farkı ödememiz karşılığında değiştirebileceklerini söylediler. Kısacası hiç kullanılmamış ve 2 gün önce alınan cihazın Türkiye ücreti 20.000 TL ve bana 5.000 TL'ye sayıp 15.000 TL daha isteyip yeni ürün ile değiştirelim gibi saçma sapan insanları aptal yerine koyan bir yaklaşım ile karşılaştım. Ulusal markalara güvenerek alışveriş yapıyoruz. Ürünlerinin arkasında hiçbir zaman durmuyorlar. Tüketici Hakem Heyeti'ne ve konu ile ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Bu marka pişmanlıktır.

11 Eylül 2024 13:09 (Şikayetten 1 gün sonra)

11 Eylül 2024 17:47

Biraz önce marka müşteri ilişkilerinden arandım. İlk söyledikleri gibi 20.000 TL lik hiç kullanılmamış cihazımı 5.000 TL'ye iade alacaklarını, üzerine 15.000 TL fark verip Türkiye'de kulkanabileceğim cihazı verebileceklerini söylemeye devam ettiler. Çözüm yaklaşımları sıfır ve tamamıyla kendi menfaatlerine uygun şekilde hareket etmeye devam ediyorlar. Bir kez daha bu markadan alış veril yaptığıma pişman oldum. Kesinlikle markayı eş dost ve hiçbir Türk vatandaşlarına önermiyorum.

12 Eylül 2024 22:28

Çözüm hala yok.

Yorumlar (5)

Betül

Merhaba, Çözüm buldular mı?

Betül

Aynı sorunu bende yaşıyorum. Peki siz voltaj düşürücü adaptörler olduğunu söylediler bana alan arkadaşım. Eminönü sirkecide oluyormuş dedi. Onu denediniz mi. Ben pazar günü gidip bakacağım.

Yok bulamadılar. Bulmakta istemiyorlar

Serpil
Serpil

Aynı sorun bende de var Amerika'dan saç şekillendirici aldım voltaj dönüştürücüyle kullandım ama evin elektrik sistemini bozdu Dyson müşteri hizmetleri aradım size verdiği cevabın aynısını banada verdiler. Nisan ayında son bulmuş yurt dışı ürünlerde değişim yapılıyormuş öncesinde az bir rakama ama şimdi hiçbir şey yapmıyorlarmış o kadar para verdim yanı çok saçma böyle bir markanın çözüm bulmaması

Eren

Müşterilerin sorunlarını kar amaçlı çözüm önerileri bu markayı hiçbir zaman güvenli ve dünyada markalaşmaya götürmez. En iyi tanıtımın hala reklam olduğunu düşünen bir marka kullanıcılarını memnun etmedikçe ve memnuniyetlerin kulaktan kulağa reklamı yapılmadıkça 3-4 sene içinde yok olup giderler. İzleyip göreceğiz. Size de geçmiş olsun

Betül sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Airwrap Voltaj Problemi Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

15 Ekim 2024 15:33
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Rabia
30 Mayıs 2024 14:19