Betül sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Airwrap Voltaj Problemi Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

15 Ekim 2024 15:33

Japonya'dan Dyson Airwrap aldık. Voltaj problemi olduğunu Türkiye'ye gelince fark ettik. Müşteri servisini aradığımızda ürünü iade alınıp bana %25 hediye çeki verebileceklerini söylediler. Kısacası hiç kullanılmamış ve 2 gün önce alınan cihazın Türkiye ücreti 20.000 TL ve bana 5.000 TL'ye sayıp 15.000 TL daha isteyip yeni ürün ile değiştirelim gibi insanları yanıltıcı bir yaklaşım ile karşılaştım. Ulusal markalara güvenerek alışveriş yapıyoruz. Ürünlerinin arkasında hiçbir zaman durmuyorlar. Tüketici Hakem Heyeti'ne ve konu ile ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Bu marka pişmanlıktır.

16 Ekim 2024 21:16

Hala dönmediler

17 Ekim 2024 12:45 (Şikayetten 1 gün sonra)

Metin
Metin

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-teknik-elektronik-guc-kaynagi-amerikan-cihaz-donusturucu-220-volt-110-volt-2000-watts-trafo-1239114269/detay/ bu cihaz size yardımcı olabilir.

Hande
Hande

Konuyu çözebildiniz mi

Eren sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Yurt Dışı Cihazı Voltaj Sorunu

Gamze
10 Temmuz 2023 14:19

Ayca
26 Aralık 2024 18:03
Dyson Ürünleri Türkiye'de Kullanılamıyor: Voltaj Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Desteği Eksikliği
Dyson Kategorileri
TrustBuy Güven Skoru