Dyson Airwrap Voltaj Problemi Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

15 Ekim 2024 15:335.555

Japonya'dan Dyson Airwrap aldık. Voltaj problemi olduğunu Türkiye'ye gelince fark ettik. Müşteri servisini aradığımızda ürünü iade alınıp bana %25 hediye çeki verebileceklerini söylediler. Kısacası hiç kullanılmamış ve 2 gün önce alınan cihazın Türkiye ücreti 20.000 TL ve bana 5.000 TL'ye sayıp 15.000 TL daha isteyip yeni ürün ile değiştirelim gibi insanları yanıltıcı bir yaklaşım ile karşılaştım. Ulusal markalara güvenerek alışveriş yapıyoruz. Ürünlerinin arkasında hiçbir zaman durmuyorlar. Tüketici Hakem Heyeti'ne ve konu ile ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Bu marka pişmanlıktır.

16 Ekim 2024 21:16

Hala dönmediler

17 Ekim 2024 12:45 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merih
Merih
24 Nisan 14:29

Merhaba ***** hanım, bizim de Almanya'da aldığımız Dyson Airwrap ürünümüzü Japonya'da kullanamıyoruz. Japonya'ya taşınacağız. Ürünlerimizi change edebiliriz eğer düşünürseniz.

Metin
Metin
2 Mayıs 2025 12:15

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-teknik-elektronik-guc-kaynagi-amerikan-cihaz-donusturucu-220-volt-110-volt-2000-watts-trafo-1239114269/detay/ bu cihaz size yardımcı olabilir.

Hande
Hande
27 Ekim 2024 22:09

Konuyu çözebildiniz mi

Dyson Yurt Dışı Cihazı Voltaj Sorunu

Eren
Eren
9 Eylül 2024 17:199.449

Amerika'dan Dyson Airwrap aldık. Voltaj problemi olduğunu Türkiye'ye gelince fark ettik. Müşteri servisini aradığımızda ...

Dyson Yurt Dışı Cihazı Voltaj Sorunu
6 Yorum

Dyson Airwrap Voltaj Sorunu

Gamze
Gamze
10 Temmuz 2023 14:192.535

Amerika'dan Dyson sipariş ettim. Ancak voltaj sorunu olduğu için kullanamadım. Us şubesi ile iletişime geçtim, bana Turk...

Dyson Ürünleri Türkiye'de Kullanılamıyor: Voltaj Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Desteği Eksikliği

Ayca
Ayca
26 Aralık 2024 18:031.352

Kanada'da yaşıyordum Dyson sipariş ettim. Ancak Türkiye'ye dönüş yaptım voltaj sorunu olduğu için Türkiye'de kullanamadı...

Tümünü Gör
Dyson Saç Şekillendirici Kullanılmış Başlık Gönderdi

Dyson SaçŞekillendirici Kullanılmış Başlık Gönderdi

Gülcan
Dyson Fön Başlığı Sorunu

Dyson Fön BaşlığıSorunu

Merve
Dyson Coanda 2X Saç Şekillendiricisi Kırmızı Işık Arızası!

Dyson Coanda 2X SaçŞekillendiricisi Kırmızı Işık Arızası!

Tuğçe
Dyson Acil Çözüm İstiyorum!

Dyson Acil Çözümİstiyorum!

Semra