Hatice sonuçtan hiç memnun değil

21 Ağustos 2024 12:01

6 temmuzda aldığım Dyson15 submarine süpürge 3. Kullanımda hazneyi temizlerken çok basit bir şekilde kırmızı silikon başlığın çıkması sonucu kullanılamaz duruma geldi. Tekrar takılmadı hemen 2 ağustosta müşteri hizmetlerini arayıp destek istedim hazne talebi oluşturdular ve stok yok dediler neredeyse 20 gündür tarafıma hiçbir dönüş yapılmadı. Bugün aradım hala stok olmadığı ve ne zaman geleceği hakkında bilgileri olmadığını söylüyorlar. Evde her gün kullanılan bir ürünün 20 gün kullanılamaz durumda olması ve satıcının bununla ilgili hiçbir yardımı olmaması kadar işlevsiz bir marka olamaz. Kesinlikle kimseye tavsiye etmeyeceğim Dyson marka süpürgeyi. Gerekli sürede yardımcı olunmaz ise hukuki haklarımı kullanacağım.

23 Ağustos 2024 11:40 (Şikayetten 1 gün sonra)

23 Ağustos 2024 11:56

Temsilci tarafıma ulaştı. Daha önceki 3 temsilcinin aynısını söyleyip ekstra hiçbir yardımda bulunmayıp kapattı. Malzemeler yurt dışında üretiliyormuş o yüzden gecikme sağlanıyormuş, ürün yeniymiş gibi söylemler tüketiciyi oyalama cevapları. Dyson ürünü sattıktan sonra kesinlikle destek çözüm odaklı değil bir marka değil, ne zaman stok gelebilir onun bilgisini dahi veremeyip müşteriyi mağdur eden bir marka. Süpürge gibi özellikle her gün kullanılan bir ürünün malzeme desteği hemen sağlanmalı. Müşteri mağdur edilmemeli. 6 temmuzda aldığım ürünü 2 ağustosa kadar 3 kez kullanabildim. Alacak olanlar bunları düşünüp alsın. Dyson destek sıfır!

Caner sonuçtan hiç memnun değil

Caner
03 Aralık 2024 16:27
Sevda sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V15 Submarine Malzeme Kalitesizliği Ve Stok Sıkıntısı

Sevda
26 Ağustos 2024 16:01
Dyson V15 Submarine Malzeme Kalitesizliği Ve Stok Sıkıntısı
Okan sonuçtan çok memnun

Okan
24 Temmuz 2025 22:07
"Sürecin başında parça teslimi için asgari/azami bir süre verilmemişti. Şikayet kaydını 2. Haftanın sonunda oluşturduk çünkü belirsizlikler vardı. Sonrasında teslimat yapıldı. Yurt dışından parça beklendiği için Süreç beklediğimizden uzun sürdü, destek ekibine teşekkür ederiz. ( sürecin uzama ihtimali olan durumlarda alternatif çözümler üretilmesinin değerlendirilmesini tavsiye ederim)"
Dyson Submarine Süpürge Parça Temini Ve Satış Sonrası Hizmette Gecikme

Derya