Dyson V15 Halı Başlığı Geri Süpürmeyi Atlayarak Yapıyor!

Sümeyye
06 Mayıs 2023 19:38

Dyson v15 alalı 1 ay oldu kılavuza uygun şekilde temizleme yaptım. Halı başlığını silerek temizledim kuruttum
şimdi halı başlığı süpürmede geri işlemini atlayarak yapıyor anlayamadım daha bir ay olmadan alttaki plastik kısmı sürtüp duruyor.

06 Mayıs 2023 19:45 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Hakan
Hakan

Aynı sorun bizde de var çözüm merkezini aradığımda bu durumun normal olduğunu çalışma sisteminin bu şekilde olduğunu söylediler bu zamana kadar sorunsuz kullandık çalışma sistemi değişmiş sorunum mağduriyetim devam ediyor

Özge

Merhaba aynı sorun bende de var atlayarak temizlik yağıyor sekiyor sorununuz çözüldü mü acaba

Özge

Benimde aynı çözüm dönüşü oldu mu stok yok başlıkta bekleyecekmişiz

Dyson Süpürgemin Parçası Kırıldı, 4 Aydır Yedek Parça Bulamıyorum

Cemil
19 Ağustos 2025 19:08
Dyson Süpürgemin Parçası Kırıldı, 4 Aydır Yedek Parça Bulamıyorum
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V15 Halı Başlığı Kilit Arızası Nedeniyle Temizlenemiyor, Fırça İçeride Kalıyor

Arzu
13 Nisan 15:42
dyson-v15-hali-basligi-kilit-arizasi-nedeniyle-temizlenemiyor-firca-iceride-kaliyor-1.jpg

Dyson Kategorileri