Gulcin sonuçtan çok memnun

Dyson V15 Ekran Ve Islık Sesi Sorunu

Gulcin
26 Ağustos 2024 12:20
Gulcin'in Teşekkür Mesajı
“Ürünün sorunu giderildiği için teşekkür ederiz.”

Dyson v15 şarjdayken ekran gelmiyor, üstteki düğmesine basıyorum şarjimin yüzde kaç olduğunu göremiyorum. Alıp çalıştırdığım zaman ekran geliyor onda sıkıntı yok. Bunu müşteri hizmetleriyle görüntülü konuştuğumda sorun olduğunu söylediler, AVM deki satış temsilcisiyle görüşüyorum ekran gelmesi gerekiyor sorun diye belirtiyor diğer kullanıcı arkadaşlarımdan görüyorum küçük tuşa basınca ekran geliyor ama Dyson servisi bir sorun görmüyor. Ve servise gönderdim. Üründeki sorun giderilmediği gibi Geldiğinde bu seferde halı başlığından ıslık sesi gelmeye başladı. 2. Defa servise gitti sorun yok dendi. 3. Defa gitti sorun yok deniliyor. Videolu mail atıyorum asla dönüş olmuyor. Dyson ürününün arkasında durup bu sorunun çözülmesini talep ediyorum. Zaten Tüketici Hakem Heyeti'ne de taşıyacağım bu durumu.

27 Ağustos 2024 13:01 (Şikayetten 1 gün sonra)

Gulcin
29 Ağustos 2024 11:47

Ürünün sorunu giderildiği için teşekkür ederiz.

Kübra
09 Eylül 2024 23:40

Özge
07 Ağustos 2024 16:40
Betül sonuçtan memnun

Dyson V15 Marka Süpürge Duraklama Sorunu

Betül
05 Ekim 2023 13:24
Kemalettin sonuçtan hiç memnun değil

Kemalettin
01 Ocak 16:08