Faruk sonuçtan çok memnun

Dyson V12 Süpürge Yedek Parça

01 Ekim 2024 00:06
Faruk'un Teşekkür Mesajı
“Sorunum çözüldü. Teşekkürler Dyson”

Büyük bir memnuniyetle kullandığımız Dyson V12 süpürgenin, ana bağlantı borusu kırıldı ve maalesef memnuniyetimiz yerini pişmanlığa bırakmak üzere. 12 Eylül 2024 tarihinde Dyson Türkiye yetkilileri ile görüntülü telefon görüşmesi gerçekleştirdim ve ilgili parçanın siparişini aldılar.
18 günlük beklemeden sonra, herhangi bir gelişme olmayınca, 30 Eylül 2024 tarihinde firmayı iletişim telefonundan bir kez daha aradım. İlgilinin bana söylediği, ellerinde bu parçanın olmadığı ve yurt dışından geleceği şeklinde oldu. Ne zaman gelecek o da belli değil.
Kullandığım süpürgenin garanti süresi hala devam ediyor ama bitmiş olsa bile, ilgili mevzuat gereği firma 10 yıl bu parçaları stoklarında bulundurmak zorundalar. Bu şekilde ucu açık bir bekleme süresi kabul edilemez.

02 Ekim 2024 11:58 (Şikayetten 1 gün sonra)

04 Ekim 2024 12:55

"Şikayet var" ın ilgili şikayetimi firmaya iletmesinden sonra, firma yetkilisi tarafından arandım ve imkanlarını seferber ederek sorunumu çözdüler. Teşekkürler.

04 Ekim 2024 12:57

Sorunum çözüldü. Teşekkürler Dyson

Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
30 Nisan 2024 20:15

Dyson Süpürge Borusu İki Aydır Yedek Parça Bekliyorum Mağduriyetim Büyüyor

Sema
11 Ekim 2025 12:30
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Mesut
04 Eylül 2024 17:20
Dyson V12 Yedek Parça Temin Edememesi
Ersin sonuçtan hiç memnun değil

Ersin
25 Ağustos 2024 16:23