Dyson V10 Süpürge Tetik Probleminin Giderilmemesi

15 Şubat 2024 18:13

Dyson firmasından 21.11.2022 tarihinde aldığım V10 kablosuz süpürgemi 1,5 yıldır aktif olarak kullanıyorum. Kullanım sürem içerisinde üründe tetik temasızlık problemi nedeniyle 3 kez ürün garanti servisine gidip geldi. Sorunun tekrar etmesi ve arızanın giderilmediği durumu yaşamam sebebiyle üçüncü gönderimimde üründe para iadesi veya değişim talebim oldu. Ürün yaklaşık 5-6 ay sonra garantisi bitecek ve ben garanti süresi içinde defalarca aynı sorunla garantiye gönderdiğim ürün için bu sefer ücret ödemek zorunda kalacağım. Ancak tarafıma yapılan servis aramasında üründe herhangi bir arıza tespit edilemediği, işlemsiz ürünün servisten geri gönderileceği bilgisi iletildi ve mağdur edildim. Arızanın görüntü ve video kaydı alınmış, kendileriyle defalarca konuşmuş ve bu kayıtları firmayla paylaşmış bulunmama rağmen ürün işlemsiz olarak tarafıma gönderilecek. Günümüz şartlarında ürüne ödediğim ücretin hiçe sayılıp, ürünlerinin arkasında durmamaları tarafımdan mağduriyet yaşanmasına neden olmuştur. Garanti süresi içerisinde bu arıza giderilmiyorsa, iade etmek zorundalar. Aynı arızayla üçüncü kez ürün garantiye gidip geldi. Gerekli şikayetimin dikkate alınmasını rica ediyorum. Firmayla bunu çözemedim. Desteklerinizi şikayet kaydı oluşturarak bekliyorum. Mağduriyetimin giderilmesini ve ücret iadesi veya değişim talep ediyorum.

19 Şubat 2024 12:33

Yanlış video eklemişim soruna dair güncel videolarım ektedir

23 Şubat 2024 15:26 (Şikayetten 7 gün sonra)

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Kablosuz Elektrikli Süpürgede Garanti Sonrası Ani Arıza ve Destek Talebi

Fatma
01 Ağustos 2025 23:24
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V10 Süpürgemde Tekrarlayan Tetik Arızasına Kalıcı Çözüm Sunulmuyor

Esra
10 Ekim 2025 15:54

Emine
17 Ekim 2023 20:45
Göktuğ sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V10 Tetik Sorunu Kronikleşti

Göktuğ
27 Eylül 2023 19:17
Canan sonuçtan hiç memnun değil

Canan
28 Ekim 2023 12:56