Melih sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Bozuk Ürün Değişim Süreci Mağduriyeti

Melih
15 Kasım 2023 15:07

30 Mayıs 2023'de aldığım Dyson v10 kablosuz süpürge Eylül ayında arızalandı. Cihazı ayda ortalama 10 kez toplamda 30 kez kullanmış ya da kullanmamışımdır. Müşteri hizmetlerini aradım. Görüntülü cihazı incelediler ve bu kadar yeni bir cihazın kesik kesik çalışma sorunu vermesine şaşırdılar ve cihazın değişmesi gerektiğini söylediler. Aynı zamanda 1-3 gün içinde yeni cihazı göndereceklerini belirttiler. Aradan 10 gün geçti. Tarafıma gönderilen herhangi bir şey yok. Aradım tekrar müşteri hizmetlerini v10 ürünü şu anda stokta yokmuş ve stokta bulamazlarsa cihazı tamir edeceklermiş. Eğer bu durum basit bir şey ise basta neden değişim yapılması gerektiği söylendi? Eğer basit bir sorun değilse Dyson gibi bir marka müşterilerine verdiği değer bu mudur? Bir diğer durum tedarik edemeyeceğiniz ürünü neden satıyorsunuz? Birçok kisinin tavsiyesi sonucunda aldım. Kesinlikle alırken birçok kez tartıp biçin. Daha ucuz fiyatlı ürünler alın. Bozulursa yenisini alırsınız. Dyson gibi mağdur olmazsınız. Bu durumun bir an önce çözüme kavuşturulmasını ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Ayrıca, müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışınıza güvenerek satın aldığım Dyson ürünündeki sorunun en kısa sürede çözüme kavuşturulmasını umuyorum.

16 Kasım 2023 13:52 (Şikayetten 22 saat sonra)

Sait

Aynı ürün aynı sorun bende de, defolu ürünü satıyorlar, çözüm ise kocaman bir 0.

Sait

Kardeş aynı sorun bende yaşadım, aynı masal banada anlatıldı.

Şeyda
Şeyda

Aynı problemi yaşadım yeni 0 ürün geldi onda da aynı sıkıntı v 10 serisinde bir problem olduğuna eminim etrafında alan kim varsa aynı problem yaşanıyor 8 ya da 11-15 lerde bu sorunu duymadım maalesef

Hümeyra
28 Eylül 2023 07:27
Zümrüt sonuçtan hiç memnun değil

Zümrüt
21 Aralık 2023 00:06
Abdulkadir sonuçtan hiç memnun değil

2 Ayda Bozulan Dyson

Abdulkadir