Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Sinem
30 Ekim 2023 22:04

Merhaba

17.10.2021 tarihinde V10 marka Dyson süpürge aldım fakat aldıktan kısa bir süre sonra filtre arıza vermeye başladı. Filtre ışığı sürekli yanıyor. Daha sonra teknik servisle görüntülü görüştüm filtre arızasını kabul ettiler ancak ürünü servise göndermemi, inceleyip bir ay sonra tarafıma ulaşacağını belirttiler. Evimde dört kişi yaşıyorum köpeğimle birlikte, evimde başka da bir süpürge olmadığından gönderemedim. Garanti süresinin (iki yıllık) bitmesine bir gün kala Dyson mağazasına gidip konuyu onlarla görüştüm ve mağaza ürünün görüntülü konuştuktan sonra servis hatasını kabul ediyorsa filtre cihazının değiştirilmesi gerektiğini söylediler. Daha sonra Dyson çağrı merkezini arayıp durumu onlara anlatmama rağmen iki haftada 3 defa aramama rağmen ve şikayet kaydını yenilememe rağmen sadece ilk aramama istinaden para karşılığında ürünü değiştireceklerini kabul ettiler. Diğer şikayetlerim dikkate dahi alınmadı. Görüntülü konuştuğum kişiler eğer bu tarz işlemin en başında olabileceğini söyleselerdi şu an mağdur olmayacaktım. Bunun sorumlusu ilk etapta görüntülü görüştüğüm kişilerdir. Yarın itibariyle bu kayıtların çıkarılması ve incelenmesi için tüm hukuki ve yasal yollarımı arayacağım ve kullanacağım. Bu süre zarfında mağduriyetim içinde oluşan her bir durumu yazılı dilekçe olarak Dyson şirketine hem Tüketici Mahkemesi'ne hem de yasal olarak ilgili kanunlar gereği suç duyurusunda bulunacağım.

01 Kasım 2023 13:22 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Sinem S. , Bizimle paylaştığınız geri bildirim için teşekkür ederiz. Memnuniyetiniz bizim için çok önemlidir. Konuyu hassasiyetle ele alacağımızdan emin olabilirsiniz. Çözüm merkezi yetkilimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçerek destek olacaktır. Saygılarımızla, Dyson Turkey

Sinem
02 Kasım 2023 21:25

Dyson firması siz bizimle dalgamı geçiyorsunuz! Beni arıyorsunuz görüntülü görüşme için sizi arıyoruz siz sanki ilk defa sizinle görüşme yapmışız gibi cevap verip bize süpürgenin kullanımını anlatıyorsunuz. Biz 10 yıldır sizin markanızı kullanıyoruz. Bir süpürgeyi çalıştıramayacak kadar salak mı insanlar! Yok efendim yüksek ayarda halı süpürülürmüymüş. Siz bunları bana mahkeme yolu ile anlatırsınız nasıl süpürmemiz gerektiğini. Sizinle hukuksal hesaplaşacağız.

Halime sonuçtan hiç memnun değil

Halime
19 Şubat 2024 01:04

Şükrü
24 Eylül 2024 19:38
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Emrah
13 Mart 2024 13:56